Firefox'da Google'nin Yeni Animasyon Uygulamasını Devre Dışı bırakmak.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
google'nin yeni uygulaması fade -in yani ; google'yi açtığımızda sadece kutucuk geliyor mouse'yi oynattığımızda diğer yazılar geliyor.kısaca google'nin yeni animasyon uygulamasını devre dışı bırakmak.bir nevi slide şeklinde yazılar geliyor normalde sadece kutucuk geliyor yeni uygulamasında hatırlamışsınızdır.işte google'nin yeni uygulamasını kapatmak eski haline döndürerek eskisi gibi kullanmak için yapmamız gerekenleri anlatıyorum:mozilla firefox için önce buradan greasemonkey eklentisini indirelim tıklayın ,ardından buradan greasmonkey üzerinden googlenin bu uygulamasını devre dışı bırakmak için greasekit script'ini indirelim tıklayın firefoxun üzerine greasmonkey eklentisini kurduktan sonra scriptide kurdunuz artık google'ye girdğinizde google eskisi gibi açılacak slide yada yazıların gelmemesi gibi durum ortadan kalkacak.

kaynak:Teknoloji

Iaquinta

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence şimdiki hali daha iyi olmuş.

Ama teşekkürler gerekli bilgi.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yeni hali bence daha güzel olmuş ama paylaşım için sağol

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
snow fox Rica Ederim ,Evet Yeni Uygulaması Hoş,Eski Düzenle Devam Etme İsteyen Arkadaşlar'a Bilgi Olsun Diyerek Paylaştım.Animasyon Uygulamasını Nasıl Devre Dışı Bırakabiliriz Sorusuna Işık Tutmaya Çalıştım.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Bir Zararı Yok da :) Google blog'da Gördüm Bilgiyi Sizlerle de Paylaşmak İstedim.Orjinal İngilizce Kaynağa Buradan Bakabilirsiniz,İnternet Explorer ve Safari için de Açıklama Var Nasıl Yapılacağına Dair İnceleyebilirsiniz Buradan Tıklayın