Firefoxda aktif olmayan sekmeler

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Foruma attığım bu ilk mesaj vesilesi ile herkese merhaba diyorum...
Sıkça kullandığım bir kaç sitedeki bazı düğmeler firefoxda aktif olmuyor yani kursörle üzerine geldiğimde o düğmede tıklanabilecek bişe yokmuş gibi, hiç bir değişiklik olmuyor. Explorer de aynı düğmeler normal çalıyor. Bu arada Firefox 3.04 ün en güncel halini kullanıyorum. Sizce sorun ne olabilir?

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
flashplayer eklentin kurulumu ?
+
hosgeldin sdn ye :D

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşbulduk Vacip42..

Evet firefox nedense flashplayer'ı kendisi otomatik kuramıyor ama ben indirip en son versiyonunu kurmuştum. Zaten flash tabanlı videoları filan gösteriyor ama sıkça kullandığım memurlar.net diye bir sitede habere yorum yapmak için kullanılan düğme explorerde sıkıntısız çalışırken, firefox bu düğmelere yazı metni muamelesi yapıyor ve tıklamak mümkün olmuyor. Sadece bahsettiğim düğmeler, diğerlerinde sıkıntı yok. Aslında pek de önemli değil de, kafama takıldı. Merak işte?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bazı siteler firefoxu desteklemeyebilir ancak bendefirefox kullanıcı olarak memurlar.net' e bende giriyorum. Bir sorun görünmüyor daha açıklayıcı ya da ekran görüntüsü verirsen daha mantıklı açıklama yapabilirim :)

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox da normalde düğmelerin ya da bir bağlantının üzerine gelindiğinde kursör ok işaretinden el işaretine dönüşüyor. Memurlar.net te okunan habere yorum yaz denen bir düğme var .Bu düğme üzerine gelindiğinde ise kursör ok işaretinden metin seçerken kullanılan şu işarete ( I ) dönüşüyor ve düğmeye tıklanmıyor. Dediğim gibi gerekirse sayfayı explorerde açıp yorum yapıyorum ama aklıma takıldı kaç zamandır neden diye. Aceba siteden mi kaynaklanıyor problem. Sizde de aynı şey oluyormu?

Eklediğim resimde aktif olmayan düğmeleri işaretledim.