Firefox yazı stili.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar formattan önce yazı stili çok güzeldi ama format attım sonra yazı stilini comic sans ms boyutuda 20 yaptım hiç bir değişiklik olmadı çözemedim bu olayı :S i.e de falan sorun yokta firefoxda yaz stili çok berbat geldi napıcam ? seçeneklerde içerik kısmından değişiyorum ama bi etki etmiyor sanırım :S

yazı stilimi gösteriyim hemen .

sorunla.jpg

sorun1.jpg

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bütün siteler mi bozuk yoksa sadece google mı?

Bu arada ben 3.0.11 kullanıyorum ve fontlar çok güzel. 3.5.2 var ama fontları bana kötü geliyor.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bütün siteler mi bozuk yoksa sadece google mı?

Bu arada ben 3.0.11 kullanıyorum ve fontlar çok güzel. 3.5.2 var ama fontları bana kötü geliyor.
3.5.3 var formattan öncede bu vardı sorun yoktu format attıktan sonra böyle oldu nedense :S ayrıca yazı stili her sitede böyle google a özgü değil.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ama bak hâlâ orda "Sayfaların benim seçtiklerim dışında kendi yazı stillerini seçmelerine izin ver" seçeneği işaretli...

Onu kaldır ve firefox'u yeniden başlat bakalım.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ama bak hâlâ orda "Sayfaların benim seçtiklerim dışında kendi yazı stillerini seçmelerine izin ver" seçeneği işaretli...

Onu kaldır ve firefox'u yeniden başlat bakalım.
Dediğini yaptımda sadece yazı stili eskinin çok az bi benzeri oldu ama ordaki comic sans ms yi yapıyorum msn deki gibi olmuyor :S yazı boyutunuda 72 yaptım 50 yptm fln hiç değişmiyorlar firefoxu baştan başlatmama rağmen ilginç bi olay :S

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bazen böyle şeyler oluyor firefox'u sil tekrar yükle.sonra tekrar değiştirmeyi dene
bu fontlardan bende şikayetçiyim.windows da bi sorun yok ama pardus fontları berbat

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşım, nasıl yaptın bilmiyorum ama Ubuntu'da da böyle bu. Yani saçma olacak ama Windows için olanı yükledin değil mi? Zaten Linux için olanı yükleyemezsin ama. Ubuntu'daki Firefox'ta da böyle.

Düzenleme: Evet, saçmaladım.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24