Firefox ta Parola Hatırlama nasıl Kullanılıyor ?

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yukarıdan bi popup çıkıyor parola hatırlansınmı bu site için sonraki girişlerinizde kolaylık sağlar diyor

hatırla diyorum kaydediyor

fakat sonraki girişimde nasıl otomatik parolayı girmesini sağlayacağım anlamadım ?

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
araçlar - özel verileri temizle ayarlarına bi bak derim... her kapattığında sıfırlıyodur sanırım

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
giriş yapılacak yere kullanıcı adı girildiğinde,
şifre otomatik gelmesi gerekiyor .

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Giriş yapmak için kullanıcı adını yazman gereken kısma, kullanıcı adının baş harfini yazsan bile altta çıkıyor ve seçtiğin zaman form otomatik doluyor. Sana sadece "Giriş" tuşuna basmak kalıyor.

"Sxipper" adında çok güzel bir eklenti var. Bence dene. İlk çıktığında eklenti ana sayfasında tavsiye edilenler başlığı altında büyük resimleri vardı. Oradan denemiştim ben de.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Bende tamamen otomatik geliyor hiç bi ayar yapmadım direk yükledigim gibi kullanıyorum eklenti de kurmadım şifreyle ilgili hatırla dedigim sayfaya girince sadece giriş butonuna tıklıyorum :D

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bende tamamen otomatik geliyor hiç bi ayar yapmadım direk yükledigim gibi kullanıyorum eklenti de kurmadım şifreyle ilgili hatırla dedigim sayfaya girince sadece giriş butonuna tıklıyorum :D

Aslında birden fazla kayıtlı parola yoksa ve kullanıcı adı vs. yazı kutuları boşsa otomatik yazıyor ama SDN Forum'da yazmıyor mesela çünkü kutucuklarda Şifre kısmında örneğin hiçbir şey yazmazken "******" yazıyor. :) Bu yüzden oto. yazmıyor.

teknomax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Giriş yapmak için kullanıcı adını yazman gereken kısma, kullanıcı adının baş harfini yazsan bile altta çıkıyor ve seçtiğin zaman form otomatik doluyor. Sana sadece "Giriş" tuşuna basmak kalıyor.

"Sxipper" adında çok güzel bir eklenti var. Bence dene. İlk çıktığında eklenti ana sayfasında tavsiye edilenler başlığı altında büyük resimleri vardı. Oradan denemiştim ben de.

sürüm farkından dolayı o olmuyor galiba hepsinde daha önce bende de otomatik bir harfe basmam yetiyordu ama şimdi uzun uzadıya adresi yazmak zorunda kalıyorum.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
giriş yaparken "beni hatırla" kutucuğunu doldur sonra hatırla de üstten

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
giriş yaparken "beni hatırla" kutucuğunu doldur sonra hatırla de üstten

Zaten öyle yapıyorum

ama ikinci girişte kendiliğinden doldurmuyor yine elle dolduruyorum

bakıyorum kaydetmemişmi diye kaydetmiş sorun yok ama otomatik girmiyor siteye login ekranına geliyorum sonuç yok bi kaç sitede denedim sonuç aynı