Firefox sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaseta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Firefox sayfayı acmaya calısıyorum su uyarıyı alıyorum.:
Firefox halen çalışıyor fakat cevap vermiyor. Yeni bir pencere açmak için Firefox uygulamasını baştan başlatmanız ve sisteminizi kapatıp açmanız gereklidir.
sayfa acmıs degılım dahası guvenlı kıpte bıle aynı hata mesajı ıle karsılasıyorum. sıstemı yenıden baslattım Firefox 'u kaldırıp yenıden kurdum surumunu yukselttım ama sorun degısmedı.. yardımcı olun lutfen

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu taşınmıştır, biraz dikkat edelim lütfen konuyu açtığımız yere
güzel forumlar

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
konu taşınmıştır, biraz dikkat edelim lütfen konuyu açtığımız yere
güzel forumlar
fırefox bır yazılım ve konu yazılım forumuna acılmıstır sorun ne anlamıyorum. cozum bılıyorsan yardım et bılmıyorsan golge etme baska ıhsan ıstemem

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
1860.jpg

Sanırım bu sorunu firefoxu kapatıp arkasından tekrar açmak istediğinde yaşıyorsun. Firefox sana kapandı gibi gözükse de görev yöneticisinden kontrol ettiğinde kapanmadığını göreceksin. Tekrar açabilmek için görev yöneticisinden işlemi sonlandır (uygulamalar sekmesinden değil, işlemler sekmesinden).
Firefoxu kapatırken dosya + çıkış şeklinde çıkış yaparsan işlemler kısmından daha çabuk işlemi bitiyor. Umarım sorununun çözümü budur.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
1860.jpg

Sanırım bu sorunu firefoxu kapatıp arkasından tekrar açmak istediğinde yaşıyorsun. Firefox sana kapandı gibi gözükse de görev yöneticisinden kontrol ettiğinde kapanmadığını göreceksin. Tekrar açabilmek için görev yöneticisinden işlemi sonlandır (uygulamalar sekmesinden değil, işlemler sekmesinden).
Firefoxu kapatırken dosya + çıkış şeklinde çıkış yaparsan işlemler kısmından daha çabuk işlemi bitiyor. Umarım sorununun çözümü budur.
Görev yonetıcısının işlemler menusunde boyle bır sey yazmıyor. zaten sorunda burada sanırım

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Firefox halen çalışıyor fakat cevap vermiyor. Yeni bir pencere açmak için Firefox uygulamasını baştan başlatmanız ve sisteminizi kapatıp açmanız gereklidir.
uyarısı bu yüzden verir diye biliyorum işlemler sekmesinde firefox.exe'yi bulamayıp hala açamıyorsan çözümünü şu an bilemiyorum görev yöneticisini tam ekran yapıp bi daha firefox.exe'yi arasan? :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
uyarısı bu yüzden verir diye biliyorum işlemler sekmesinde firefox.exe'yi bulamayıp hala açamıyorsan çözümünü şu an bilemiyorum görev yöneticisini tam ekran yapıp bi daha firefox.exe'yi arasan? :)

firefox.exe'yi bulsam cıdden sorun kalmayacak ama bulamıyoruum

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
lutfen yarım edın yaa

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Görev Yöneticisinde iken F tuşuna bas F ile başlayan Çalışan uygulamalara Erişirsin . Firefox Optimizer türü Bir Program Kullanıyorsanda . Kaldır Derim . Bendede FireFox u Kapadıktan 5 sn Süre ile aynı iletiyi alıyorum . Ben Görev Yöneticisinden Kapatıyorum yada 5 sn Bekliyorum.!

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
3. kez progamı kaldırıp yanıden kurdum. sorun cozuldu ama pc dekı butun mozılla dosyalarını sıldım. sanırım sorun boyle cozulmus oldu. eklentıler felanda gıttı ya. :(

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı kapat aç düzelir. Bu kadar kasmanın ne gereği var.

evroka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox.exe'yi bulsam cıdden sorun kalmayacak ama bulamıyoruum

aynı sorunu firefoxta ben de yaşamaktayım. 3 versiyonuna geçtikten sonra bu sorun çıkageldi. Kendimce bi çözüm buldum paylaşmak isterim...
Masaüsütne boş bi yere sağ tıklayıp "yenile" yapınca düzeliyor. Bazen bi kaç kere üst üste yapmak da gerekebilio...

evroka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı kapat aç düzelir. Bu kadar kasmanın ne gereği var.

Basit bi browser açamam sorunu için bile bilgisayarı aç-kapa demek bu sorunu hiç yaamadığın anlamına geliyor... Her an henüz kapatmış ve yeniden açma ihtiyacı oluşbilio...Zırt Pırt aç-kapa yapmak da vakit kaybı değil mi? Bu kadar bişi için aç kapa yapılacak bi bilgisayarın varsa o zaman git yenisini de al der sizin zihniyetinizde olanlar...
Akıl verirken (ya da yardımcı olurken diyelim) birazcık makul olun lütfen !

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
böyle bişey benimde başıma gelmişti. firefoxun çökmesi diğer porgramların çökmesine hiç benzemiyor. firefoxu tamamen kaldırabilmek için ardında bıraktığı dosyalarıda kaldırman gerekir. bu dosyalar işletim sistemine göre yeri değişir. kullanıcı dosyalarının tutulduğu klasörün içindeki > Local > Mozilla klasörünü silmeyi dene.

-------------------

Buda mozillanın resmi web sayfasındaki açıklama

• Windows 2000/XP: C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox
    • Windows Vista: C:\Users\<username>\AppData\Local\Mozilla\Firefox
  • Windows Vista: The C:\Users\<username>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Mozilla Firefox folder [4] (if it exists)
Kaynak: http://kb.mozillazine.org/Uninstalling_Firefox

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
böyle bişey benimde başıma gelmişti. firefoxun çökmesi diğer porgramların çökmesine hiç benzemiyor. firefoxu tamamen kaldırabilmek için ardında bıraktığı dosyalarıda kaldırman gerekir. bu dosyalar işletim sistemine göre yeri değişir. kullanıcı dosyalarının tutulduğu klasörün içindeki > Local > Mozilla klasörünü silmeyi dene.

-------------------

Buda mozillanın resmi web sayfasındaki açıklama

• Windows 2000/XP: C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox
    • Windows Vista: C:\Users\<username>\AppData\Local\Mozilla\Firefox
  • Windows Vista: The C:\Users\<username>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Mozilla Firefox folder [4] (if it exists)
Kaynak: Uninstalling Firefox - MozillaZine Knowledge Base

sorun cozuldu mozıllanın butun dosyalarını sılerek

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Basit bi browser açamam sorunu için bile bilgisayarı aç-kapa demek bu sorunu hiç yaamadığın anlamına geliyor... Her an henüz kapatmış ve yeniden açma ihtiyacı oluşbilio...Zırt Pırt aç-kapa yapmak da vakit kaybı değil mi? Bu kadar bişi için aç kapa yapılacak bi bilgisayarın varsa o zaman git yenisini de al der sizin zihniyetinizde olanlar...

ıyı cevap.. sapka:smartass: cıkartırım

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0

aman dövme,

madem firefox.exe yi sonlandıramıyorsun bilgisayarı kapayıp açınca tüm işlemler kapanacağından işlemsel bir sorun varsa düzelecektir. bazen basit gözüken yollar işe yarar.

siz takılın...

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
aman dövme,

madem firefox.exe yi sonlandıramıyorsun bilgisayarı kapayıp açınca tüm işlemler kapanacağından işlemsel bir sorun varsa düzelecektir. bazen basit gözüken yollar işe yarar.

siz takılın...

eger ılk sayfayı okursa fırefox.exe yı kapatamıyorum yazmamısım. gorev yonetıcısınde yok dıyorum.. yazılanları okuma yetenegın yok mu

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eger ılk sayfayı okursa fırefox.exe yı kapatamıyorum yazmamısım. gorev yonetıcısınde yok dıyorum.. yazılanları okuma yetenegın yok mu

sana gelen uyarının sebebi bilgisayarın firefoxun kapatıldığını anlamaması ve genelde firefox exe açık kalır öyle bir sorun varsa o sorun bu şekilde düzelebilir diyorum ama kıtsınız galiba

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence geçici bir sorun .
işlemi sonlandırmak gerekmez ,kısa bir süre sonra yeniden açılabiliyor.
mozillayı da kaldırmak da gerekmez.

mozillayı kapattıktan sonra bazen ağırlıktan geç kapanıyor,
tamamen kapanmaya çalıştığı sırada açılmaya çalışılırsa böyle bir uyarı gelir.

evroka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aman dövme,

siz takılın...

Anlamamakta gösterdiğiniz gayreti birazcık olsun yazılanları idrak etmek için sarfetseniz sorunun tek bir aç-kapa ile anlık çözümünün geçici çözüm olduğunu bilirdiniz...

Sanırım sizin kullandığınız bilgisayarlar tekrar açıldıktan sonra yapay bi zekaya sahip (sahibinin ki gibi onun da zekası yapay sanırım) aç-kapa ile kendi kendini tamir edio ve o firefox da ne olursa olsun asla o sorunu karşınıza çıkarmıo...

İnsanlara kıt mıt diyerek cevap vermezsiniz...Burayı insanları hor görme aşağılama yeri olarak kullanırsanız size sizin üslubunuzla verilen cevaplara hiç bişi deme hakkını bulamazsınız kendinizde...Nokta

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ne yapalım kader ben her sorunda aç kapa yapıyorum düzeliyor.

Yapay zekalı olduğumuz için öyleyiz... bilgisayarım da ben de

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aç/kapat meselesi yazılım problemlerinin giderilmesi için yapılması doğru olan ilk hareketlerden birisidir. bu konuyu daha fazla büyütmenize gerek yok. sorun zaten çözülmüş.