FİREFOX SORUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can_90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben firefoxu internet explorer a tercih edenlerin arasındayım ancak firefoxun son sürümü kurulduğu andan itibaren firefox hiçbir siteye bağlanmıyorum bütün dosyalarını silip tekrar yükledim ancak yine çözüme ulaşamadım bu sorunu çözüp firefoxu nasıl eskisi gibi kullanabilirim

makrop!

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç zaman kaybetmeden sistem geri yükleme yapmalısın bence... kayıt defterinde bir dizi değişiklik yapmış olabilir...

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
can_90 dedi ki:
ben firefoxu internet explorer a tercih edenlerin arasındayım ancak firefoxun son sürümü kurulduğu andan itibaren firefox hiçbir siteye bağlanmıyorum bütün dosyalarını silip tekrar yükledim ancak yine çözüme ulaşamadım bu sorunu çözüp firefoxu nasıl eskisi gibi kullanabilirim

Firefox 3 Beta 2 kullanıyorum. Genelde geç açılma sorunu var bazen de hiç açılmıyor. Açılmama esnasıda görev yöneticisinde firefox.exe görüyorum çalışır durumda kalmış kapatıyorum tekrar açıyorum anca öyle açılıyo. Keşke kurmasaydm betadan çıkmalıydı... Eklentilerimde gitti uyum sağlamıyo...

can_90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sürüm wermeyi unutmuşu firefoxun sürüm 2.0.0.11 bide firefox açılıo ama sitelerin hiç birine bağlanmıyo acaba kullandığım antivürüs ve firewall acaba engellermi diye düşündüm ki bu güne kadar kaspersky böle bişi yapmadı die kapadım kaspersky ı yine bağlanmıyo herhangi bir siteye

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,137
forum kuralları madde 13

KİLİT !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...