Hocam hangi siteye hangi tarayıcıdan girersen gir kotaya ister istemez bi yük getirir.
Telekom ADSL tariflerinde sınırlı hatları 4GB a cekti hayrınamı cekti hayır MSN de yazdıgımız tek harf bile artık 8 BYTE kota dolduruyor kotayı FİREFOX mu dolduracak sadece girdigin sitede gördügün banner bile kotayı etkiler...
Bunu IE de yapar FIREFOX ta yapar Opera da gerilmeye ve germeye gerek yok burda ben kimsenin davulunu calmıyorum herkese teşekkürler..
adı üstünde girdiğiniz sayfaları belleğe kaydediyor. belleğe kaydedilmiş şey bellekden gelir tekrar internetten gelmez. dolayısıyla kotadan gitmez. bence bu yazıyı hazırlayan vatandaş neyin ne olduğunu bilmiyor ve saçmalamış
:icon_::icon_::icon_:
Haklısın dostum konuyu açan saçmalamışş
aslında sana hiç bir şey dememklazım ama yine de söylemek istediklerim var.
konunun ilk mesajında yazanlarla senin yazdıklarının ne alakası var şimdi. firefoxun girilen sayfaları hafızada tuttuğunu herkes biliyor konu bu değilki.
konu tamamen firefoxun o anda açık bulunan sayfalardaki mevcut linklere bizden habersizce ulaşıp o linklerin bizi götüreceği sayfaları hafızay alması. mesela bir haber sitesindesin ve ilk sırada bulunan 10 haberin ayrıntılarını görmek isteyenler için linkler var ama bu haberler içinde 9 tabesi seni ilgilendirmiyor ve onlara asla tıklamayacaksın. ama konuyu açan kişinin dediği şey ise madem ben o 9 linke hiç tıklamayacam firefox boş yere neden onları hafızaya alsın.
eğer bu yazdıklarıma da hayır sen yanlış biliyorsun, konuyu açan bişey demiyor sen neden bu kadar debeleniyorsun dersen bu senin beni ve konunun ilk mesajını anlayamamandan kaynaklanır.
Opera varken diğerlier yoktur...
O kadar zamandır kullanıyorum. Yeni duydum bunu)
paylaşım için saol ben unu daha önce denedim bi süre sonra sayfaları açmamaya başlıo bağlantı zaman aşımı hatası veriyor dikkatinize. . .