• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Firefox Kayıtlı Parolaları al/ver

maho80

Asistan
Merhaba arkadaşlar
Ben format atmadan şifre yedeğini aldım. Ancak şimdi parolaları veremiyorum. Oraya tıklayamıyorum. Neden acaba? Parolalar aklımda değil. :cursing::hammer: Çabuk olun lütfen...

Merhaba arkadaşlar
Ben format atmadan şifre yedeğini aldım. Ancak şimdi parolaları veremiyorum. Oraya tıklayamıyorum. Neden acaba? Parolalar aklımda değil. :cursing::hammer: Çabuk olun lütfen...

hocam parolaları hangi eklenti ile yedek aldınız ya da hangi yöntemle yedek aldınız...:rolleyes::wink:

Herhangi bir eklenti kullanmadım seçenekler--güvenlik--parolalar--parolaları al/ver yaptımıştım formattan önce şimdi parolaları al/vere tıklayamıyorum

seçenekler--güvenlik--parolalar--parolaları al/ver .. benim firefoxda öyle bi yer çıkmadı sadece parolalar var .. yani parolaları al/ver diye bir buton yer almıyor :(

Herhangi bir eklenti kullanmadım seçenekler--güvenlik--parolalar--parolaları al/ver yaptımıştım formattan önce şimdi parolaları al/vere tıklayamıyorum

hocam FF 3.0 da dediğiniz olay yok :) ya FF portable kullanmış olabilir ya da bir arkadışınız eklenti kurmuş olabilir :D (büyük ihtimal şifrenizi de öğrenmiş olabilir :D) her neyse siz araçlar-eklenti-eklenti edine gelin password exporter yazın ve eklentiyi kurun (büyük ihtimal bu eklenti sayesiyle şifreleri yedeklediniz :) ) ... daha sonra seçenekler--güvenlik--parolalar--parolaları al/ver --paroları al (csv/xml dosyası) parolalarınız alınmış olur :D

Haaa hatırladım eklenti kurmuştum ben.sağolun arkadaşlar