Soru Firefox geç açılma sorunu?

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
eski alışkanlık firefox kullannıyorum ancak pc ilk açıldıgında firefox inanılmaz geç açılıyor bi türlü anasayfa gelmiyor(açıldıkdan sonra sorun kalmıyor artık hız konusunda) o sırada chrome a tıklıyorum çat diye açıyor kullanan arkadaşlar sizde de böyle bi sorun var mı?

PatronBey

Asistan
Reaksiyon puanı
102
eski alışkanlık firefox kullannıyorum ancak pc ilk açıldıgında firefox inanılmaz geç açılıyor bi türlü anasayfa gelmiyor(açıldıkdan sonra sorun kalmıyor artık hız konusunda) o sırada chrome a tıklıyorum çat diye açıyor kullanan arkadaşlar sizde de böyle bi sorun var mı?
valla bende firefox kullanıyordum bi ara bendede aynı sorun vardıfirefoxun kendisinden kaynaklı olabilir

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,425
Ayarlarından Geçmişini, Çerezleri felan tümden temizle.

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Ayarlarından Geçmişini, Çerezleri felan tümden temizle.
hepsini yaptın, firefox un kendi önerilerini bile yaptım düzelmedi pc ilk açıldıgında çok geç açılıyor açıldıkdan sonra sorun yok ama chrome hızında

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Tarayıcı uzantılarılarını devre dışı bırakmayı denedin mi?
Üçüncü parti bir güvenlik yazılımı kullanıyor musun ya da yakın zamanda sildin mi?

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Tarayıcı uzantılarılarını devre dışı bırakmayı denedin mi?
Üçüncü parti bir güvenlik yazılımı kullanıyor musun ya da yakın zamanda sildin mi?
uzantı olarak sadece u block var başka birşey yok virüs programı olarak windows 10 kendi programı var başka kurmadım hiç.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,386
Bilgisayarını ile Güvenli Mod seçeneği ile başlatıp Firefox'u test edebilirsin.
Herhangi bir değişiklik olmuyorsa normal modda bilgisayarı başlatıp Group Policy Management veya Windows Registry Editor üzerinden policy kayıt yollarında düzenlemeler yapılabilir.