Firefox Favicon sorunu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GenX67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GenX67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, benim firefox'la ilgili ufak bir sorunum var, firefox'da hiçbir şekilde Favicon'lar yüklenmiyor, yani yukarda sitelerin simgeleri sekmelere yüklenmiyor, bu sorunu nasıl halledebileceğimi de bilmiyorum, bilen birileri varsa yardım edebilir mi ? :confused1: (Aşağıdaki resimdede görebilirsiniz, faviconlar görünmüyor)
Resmin URL'si ( http://f1301.hizliresim.com/15/9/ht2bp.png )

ht2bp.png

CepCin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de de o sorun var yardımcı olur biri inş :(

GenX67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu güncel ++++++

GenX67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ne yazıkki işe yaramıyor..

Favicon Picker uzantısını devre dışı bırakmak gerekiyor demişler, başıma gelmediği için bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz.

http://support.mozilla.org/tr/questions/893841

OtxKh.png

öyle bir uzantı olmadığı için devre dışıda bırakamıyorum, bu zaten 1 sene öncesinin cevabı, daha Firefox 8 falan vardı o zamanlar, şimdi 18 çıktı..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
favicon klasörü var firefoxun onun içini temizleyin. Birde about:config ayarlarına bir bakmak lazım.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yardımcı olabilirmisin o configler konusunda ?

adres çubuğuna " about:config " yaz. uyarıya evet de ve config ayarları sayfasına ulaş.

Sonra aşağıdaki değerleri ister arama kısmından ister elle kendin bul ve kontrol et.

browser.chrome.favicons
browser.chrome.site_icons

bu iki ayarın karşısı "true" olmalı eğer "false" olursa firefox faviconları göstermez.

image26.png

bu resimde değerler gördüğün gibi "false". Seninki de böyle ise düzelt "true" yap

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ee sonuç ne oldu [MENTION=320517]GenX67[/MENTION]

iki ayarı yapmak bu kadar uzun mu sürdü.

GenX67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adres çubuğuna " about:config " yaz. uyarıya evet de ve config ayarları sayfasına ulaş.

Sonra aşağıdaki değerleri ister arama kısmından ister elle kendin bul ve kontrol et.
browser.chrome.favicons

bu iki ayarın karşısı "true" olmalı eğer "false" olursa firefox faviconları göstermez.

image26.png

bu resimde değerler gördüğün gibi "false". Seninki de böyle ise düzelt "true" yap

şimdi gördüm mesajını Allah razı olsun kardeşim sorunum düzeldi :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şimdi gördüm mesajını Allah razı olsun kardeşim sorunum düzeldi :)

Amin cümlemizden. Açtığımız konulara geri bildirimde bulunalım ki bizimle aynı dertten muzdarip diğer insanlar konudan faydalanabilsin. Bu yüzden ısrarla senden cevap istedim.

Kal selametle.

GenX67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amin cümlemizden. Açtığımız konulara geri bildirimde bulunalım ki bizimle aynı dertten muzdarip diğer insanlar konudan faydalanabilsin. Bu yüzden ısrarla senden cevap istedim.

Kal selametle.
Ben zaten geri bildirim yapmaktan çekinmem :) insanlara yardım etmeyide severim yani, google'a "Counter Strike GenX" diye aratırsan orda cs 1.6 map yapım programıyla ilgili anlatımlarıma da rastlayabilirsin ilk sonuçta, hadi iyi akşamlar :)

blizzard_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

browser.chrome.favicons

Selamlar,

bendede birkaç sitede ( çogu sitede favicon duruyor ama ) favicon sorunu vardı ( 18.0 ile başladı )

dediğiniz adımları uyguluyorum ve iconlar düzeliyor fakat ;

bir süre sonra tekrar eski haline geliyor.

yani

browser.chrome.favicons "false" iken "true" yapıyorum ama

bir süre sonra tekrar " false " olmuş durumda.

bu konuyla ilgili bir bir bilginiz var mı acaba ?

GenX67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar,

bendede birkaç sitede ( çogu sitede favicon duruyor ama ) favicon sorunu vardı ( 18.0 ile başladı )

dediğiniz adımları uyguluyorum ve iconlar düzeliyor fakat ;

bir süre sonra tekrar eski haline geliyor.

yani

browser.chrome.favicons "false" iken "true" yapıyorum ama

bir süre sonra tekrar " false " olmuş durumda.

bu konuyla ilgili bir bir bilginiz var mı acaba ?

ben şahsen bir kere düzelttim, daha sonra hiçbir problem çıkmadı, belki Firefox'a etki eden bir porgram ya da başka bir şey olabilir, kesin bir şey diyemiyorum şuan