Firefox Donukluk Sorunu !!!

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S.a arkadaslar dünden beri youtubeden video izliyorum donukluk yapıyor yani video tam olark yükleniyor internet hızımda falan sorun yok fakat yüklenmesine ragmen donukluk yapıo ses güzel çıkıyor fakat video donukluk yapıyor acaba sizde de böylemi yoksa bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum.

::Not. İnternet Explorer'de sorun yok sadece firefoxda öyle.Flash player vb. herşey güncellendi tema ile olabilir diye düşündüm tema değiştirdim hala öyle sadece ögrenmek istedigim sizdede öylemi?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yani Video'n Yükleme Sekmesinde Yüklendi Gözüküyor Ama Görüntü Kaymıyor Öylemi ?

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yani Video'n Yükleme Sekmesinde Yüklendi Gözüküyor Ama Görüntü Kaymıyor Öylemi ?
Hayır video yükleniyo oynatıyor ses çıkıyor video da oynuo fakat donukluk yapıyor.Ses net sadece dedigim gibi video da donukluk yapıyor.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
hocam sana iki yol sunayım ikisini de dene
1- ctrl+shift+del yaparak özel verileri temizle :D
2- FF güvenli kipte açarak tüm ayrları ve eklentileri sıfırla :)
inşallah sorunun çözülür video ile ilgili sorunumu böyle çözmüştüm :D

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
CCleaner programı ile bilgisayarında ki fazla verileri temizlemeye çalış, eğer ki yine olmadıysa eklentiler kısmında ki bazı eklentileri devredışı bırak. Oda olmadıysa Başlat-Programlar-Mozilla Firefox-Mozilla Firefox (güvenli kip) modunu çalıştır.

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bunlar yaptıgım şeyler neyse yarını bekleyim 3.5 Final sürümünü yükleyelim :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
youtube'da izlerken geçen bana da yapıyodu. video tamamen yüklenmesine rağmen çalarken duraksıyo yüklemeye çalışıyo falan