yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Linux üzerinde 3.6.3 kullanıyorum mükemmel çalışıyor, sende bir virüs problemi olabilir.
"Hay ağzını öpeyim..." demek istedim şunu okuyunca.

Linux üzerinde 3.6.3 kullanıyorum mükemmel çalışıyor, sende bir virüs problemi olabilir.
valla hocam genelde bilgisayar bilmeyenler çökertmeyi iyi yapıyorgeçenlerde amcaoğlu; pcye bişler oldu dedi gittim baktım herşey media playerda açılıyor
(win7) sordum nasıl yaptın, "aimp2'de bişey açıyodum şöyle şöyle yaptım sonra böyle oldu" dedi
artık bu bilgisayara lisanslı KIS az gelir 2-3 tane daha kuralım dedim
cmd.exe bile media playerda açılmasıydı düzelticektim ama her şey media playerda açılıyordu
artık format attım
![]()
Lanet firefox , sürekli kasıyor , donuyor , çöküyor.
Hele video izlerken!
Yer-imlerimi chrome'ye aktarabilsem kullanmayacağım firefoxu.
Konu hakkında yorum yapan ya da öneri sunan herkese teşekkür ederim. Belirtmem gerekir ki konunun önemli yanı gözden kaçmış. Ben yalnızca herhangi bir işlem için "Gözat" işlevini çalıştırdığımda çökme sorunu yaşıyorum. Güncel ve güçlü olduğunu düşündüğüm anti-virüs programım var. Firefox 3.6.3 Türkçe sürümünü kullanıyorum.
Flash Player 10.1.53.7 RC sürümü kurulu. Bununla ilgisi olabilir mi acaba? Düşüncelerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmaya devam edersek iyi olur diye düşünüyorum. Herkese iyi geceler.