Firefox Çökmeleri Bıktırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nicel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nicel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mozilla Firefox 3.6.3 sürümünü vistada kullanıyorum.Güncel anti-virüs programım var. Son günlerde firefok çökmelerinde büyük artış var. Özellikle "Gözat" işlevini çalıştırdığımda bu sorunu yaşıyorum. Bir güvenlik sorunu olabileceğini düşünmeye başladım.Kuşkularım arttı.SDN yöneticilerinin bu konuyla ilgilenmesini ve kullanıcıları bilgilendirmesini rica ediyorum.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben de 3.6.3 kullanıyorum ama fıstık gibi çalışıyor. Yani bir sorun yok.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ne çok Firefox sıkıntısı yaşanıyor bu aralar yahu. Dünyanın eklentisini kurup kaldırıyorum, aynı anda 7-8 sekme ve pencere açtığım oluyor ama hâlâ bir defa bile çökmedi 3.6.3. Sistem ya da donanım bazlı sorunlar yaşanıyor herhalde.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Linux üzerinde 3.6.3 kullanıyorum mükemmel çalışıyor, sende bir virüs problemi olabilir.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sorunsuz kullanıyorum..:)

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
O cokmeler bazi sitelerin barindirdigi scriptlerden kaynaklaniyor olabilir. Benim arada sirada girdigim bir site var. Setenin radyosuda var. Site ile birlikte radyo fonksiyonuda da aciliyor. Ama normal player araciligi ile calmiyor. Nasil yaptilar bilmiyorum farkli bir sistem. Radyoyu kapattigimda cokme olmuyor. O sitenin haricinde hic bir sekilde cokme yasamadim.

Bence onun nedeni baska bir sey olmali.

Firefox'u birakmayida dusunmuyorum.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
19 Tane Eklenti Var Sürekli tema Yükleyip Kaldırıyorum

Daha 1 kere Bile Çökmedi !

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Eski sürümlerini devamlı çökertiyordum da bu son sürümler sağlam çıktı:)

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Mozilla Firefox 3.6.3 + Adblock Plush + Flashblock + NoScript

Formülünü tavsiye ederim. :D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
o kadar eklenti var çökmüyor bende. ama bizim evdeki ufaklıklar eklenti bile kurulu olmayan firefoxu 5 dakikada çökerttiler. nasıl becerdiler ben de anlamadım :D

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben vista kullanırken neredeyse 2 saatte 1 çökme geliyordu girdiğim sitelerde hep aynıydı sdn ve facebook ama win 7 ye geçtikten sonra 3.6 da artık öyle çökme sorunuyla karşılaşmadım

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
O zaman sorunu ben teşhis edeyim... Sorun Firefox ta değil... Sorun Vista da nasıl teşhis ama... Alkışlayın beni.... Sağolun varolun...

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ne kadar uğraşsam da çökertemiyorum şu tarayıcıyı.Tavsiyem her çıkışta çerezleri vs. boşaltmanız.

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sorununuzu okurken bile sorunun Vista'da olduğunu anlamamak mümkün değil. Vista zaten kimseyle uyum sağlayamamış, en sorunlu işletim sistemi. Siz bir an önce Vista'dan kurtulun bence.

maynatay67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mozilla da pdf dosyaları açarken genelde sorun yaşıyorum. pdf dosyaları açarken tarayıcı donuyor. Geçişyap gibi bir seçenek çıkıyor. Onu seçtiğim zaman düzeliyor. Hiç başınıza geliyor mu?

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
3.6 ile çökmeler bitti firefoxu tamamen kaldırıp yeniden kur ve birde antivirüsünle bi tarat anti de kasmayan birşey olsun ayarlarını da incele istersen:)

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bende de 3.6.3 sürümünden önce sık sık çökmeler oluyordu. son sürümden sonra çökme sıkıntısı yaşamadım. sürüm güncellemenizi tavsiye ederim.

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
bir hafta once ben de boyle bir baslik altinda cokmelerden dolayi olan sinir harplerimi anlatmistim :) hala da ayni , chrome hizli diyorlar dogru ama eklentiler cok yok kullanisli olan eklentiler yani, explorer zaten artik para verseler anca heralde :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
3.5x de kapatırken çökmeler oluyordu ama 3.6x serisinde hiçbir sorun yaşamadım. Kapatırken olduğu için pek önemli değildi.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
ozellıkle vıdeo ızlerken cokuyor buyuk ıhtımal flash sorunu var

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ben bilgisayara yeni bir tema kurmuştum. Ondan sonra firefox sıkça çökmeye başladı. Bilgisayar mavi ekran hataları falan vermeye başlamıştı. Temayı kaldırıp combofix ile temizlikten sonra sorunların (çökmelerin vs.) hepsi gitti. :)
Tek sorun firefox un geç kapanması.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Mozilla Firefox 3.6.3 sürümünü vistada kullanıyorum.Güncel anti-virüs programım var. Son günlerde firefok çökmelerinde büyük artış var. Özellikle "Gözat" işlevini çalıştırdığımda bu sorunu yaşıyorum. Bir güvenlik sorunu olabileceğini düşünmeye başladım.Kuşkularım arttı.SDN yöneticilerinin bu konuyla ilgilenmesini ve kullanıcıları bilgilendirmesini rica ediyorum.

firefok mu :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
o kadar eklenti var çökmüyor bende. ama bizim evdeki ufaklıklar eklenti bile kurulu olmayan firefoxu 5 dakikada çökerttiler. nasıl becerdiler ben de anlamadım :D

valla hocam genelde bilgisayar bilmeyenler çökertmeyi iyi yapıyor :D geçenlerde amcaoğlu; pcye bişler oldu dedi gittim baktım herşey media playerda açılıyor :D (win7) sordum nasıl yaptın, "aimp2'de bişey açıyodum şöyle şöyle yaptım sonra böyle oldu" dedi :D artık bu bilgisayara lisanslı KIS az gelir 2-3 tane daha kuralım dedim :D cmd.exe bile media playerda açılmasıydı düzelticektim ama her şey media playerda açılıyordu :D artık format attım :D

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
bende de 60 tane eklenti var çökmüyor :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
programın tüm kalıntıları silinecek şekilde programı kaldırın tekrar kurun Çökme sorunu kalkacaktır.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Flash yüzünden donabilir ama çöktüğüne fazla şahit olmadım :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
3.6 sürümünden bu yana hiç çökme yaşamadım. şu an 3.6.3 kullanıyorum tıkır tıkır çalışıyor. bence sende bi sorun var

kafkas197

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3.6.3 kullanıyorum ve daha hiç çökmedi yeni çıkan opera 10.51 deniyim dedim performans olarak iyi ama her saat başı çökmesi bıktırdı şuanda en stabil web tarayıcı firefox ve çökme yaşayanların bence donanım veya işletim sistemlerindeki sorunlardan olabileceğini düşünüyorum Firefox ve Chrome dışındakilerin hepsi yalan :thumbup1: