Firefox Bütün Yazılar kalın Oldu ?

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar durup duruken bütün yazılar kalın oldu mesela şuanda bu yazı yazarken kalın gibi duruyor yani bütün yazılar kalın gözüküyor nedendir ? baştan kurdum falan ama olmadı vista kullanıyorum ?

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar durup duruken bütün yazılar bold oldu mesela şuanda bu yazı yazarken bold gibi duruyor yani bütün yazılar kalın gözüküyor nedendir ? baştan kurdum falan ama olmadı vista kullanıyorum ?

Bold oldu derken :D

Arkadaşlar durup duruken bütün yazılar KALIN oldu :wink:

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kalın işte :D,ya nasıl düzeltebilirim ?

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
capture0609356767.jpg

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aynen öyle benimkide ? gelişmiş penceresini gösterirmisin onuda karşılaştıralım

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
8044.jpg

CTRL + - Kombinasyonunu dene. Belki yanlışlıkla CTL + + kombinasyonuna basmış olabilirsiniz.

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Malesef arkadaşlar,tüm dediklerinizi yapmama rağmen olmadı,sanırsam vista ile ilgili bir problem bu çünkü,bu olayı ilk farkettiğimde not defterindeki yazılarda kalın(bold) dı,onu düzelttim ama firefoxta düzelmedi ancak internet explorerda normal herşey.

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Değişmiyor başlık mod. lar değiştirir.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Dün akşam bilgisayar başına geçme fırsatım olmadı ama hatırladığım kadarıyla görüntü ayarlarının bir yerinde dpi cinsinden yazı boyutu ayarı vardı belki oradaki ayar değişmiştir. Oralara bir gözat. şuan burada kullandığım xp olduğu için bakma imkanım yok. eğer bulamazsam akşam bende o ayar bölümünün nerede olduğuna gözatarım belki sorun oradan kaynaklanıyordur.

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dün akşam bilgisayar başına geçme fırsatım olmadı ama hatırladığım kadarıyla görüntü ayarlarının bir yerinde dpi cinsinden yazı boyutu ayarı vardı belki oradaki ayar değişmiştir. Oralara bir gözat. şuan burada kullandığım xp olduğu için bakma imkanım yok. eğer bulamazsam akşam bende o ayar bölümünün nerede olduğuna gözatarım belki sorun oradan kaynaklanıyordur.

Baktım şimdi oda normal seviyede 96DPI :hammer:

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Baktım şimdi oda normal seviyede 96DPI :hammer:
Biraz bekle

Aynı sorunla karşılaşan bir arkadaşın internete aktardığı çözümü sizinle paylaşayım. Umarım sorunuzu çözer.

Sorun Arial fontundan kaynaklanıyor. Ayrnı sorunu yaşayan arkadaşlar eğer .....e girerlerse kullandığı farklı yazı karakterinden ötürü bir sorun yaşamadıklarını göreceklerdir. Fakat benim siteme veya en basit örnek Google'ın anasayfasına girince her yazı karakterinin kalınlaştığını göreceklerdir. Çözüm ise Arial fontunun yenilenmesi daha doğrusu uyumlu hale getirilmesi ile olacaktır. Bunun için ise şuradaki dosyayı indirmek yeterli olacaktır. Dosyayı indirdikten sonra sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır � seçeneğini seçmemiz gerekiyor. Aksi halde, dosya değişimi yapacağı için inen dosya görevini tam olarak yapamıyor. Kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatacağımıza dair bir uyarı veriyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Sonrasında ise herşey yerli yerinde, sorundan eser kalmamış oluyor.

Alıntı

Buda dosyanın tarama sonucu neolur neolmaz işimizi garantiye alalım :)

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Biraz bekle

Aynı sorunla karşılaşan bir arkadaşın internete aktardığı çözümü sizinle paylaşayım. Umarım sorunuzu çözer.

Buda dosyanın tarama sonucu neolur neolmaz işimizi garantiye alalım :)

Malesef gene olmadı :cursing: Şu vista gerçekten berbat ya :( hadi win 7 hazırız,bekliyoruz :D

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
bold.jpg

bold02.jpg

Bu seçeneklerde bu şekildeyse ozaman Firefox'ı tamemen kaldırıp (kaldırma işleminden sonra program files dosyasındakinide kaldırın) yeniden kurmanız. bakalım ozaman sorun devam edecek mi?

Bundan başkada bir önerim kalmadı malesef :(

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu seçeneklerde bu şekildeyse ozaman Firefox'ı tamemen kaldırıp (kaldırma işleminden sonra program files dosyasındakinide kaldırın) yeniden kurmanız. bakalım ozaman sorun devam edecek mi?

Bundan başkada bir önerim kalmadı malesef :(

Evet bunlarda böyle :mad: Kaldırıp baştan kurduğumdada olmadı vistadan bu kesin :hammer::helpsmilie:

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşım bize PC'den SS alım göstersen.Belki daha yardımcı olabiliriz şuan senin yazdığın yazılar bizde normal sende nasıl bold oluyor anlamadım ayrıca arkadaşlar onca şey söylemiş hiçbiride işe yaramamış ekran görüntüsünü almanda fayda var bence.

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Buyrun arkadaşlar

bolde.jpg

Tespit ettim arkadaşlar verdana fontunda bi problem var bana verdana fontunun dosyasını verebilirmisiniz ?

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tamam arkadaşlar arkadaştan verdana fontunu istedim oldu,normal verdana silinmiş kalın olanı duruyormuş ondan herşey kalınmış.