Firefox 4 Beta 5 Build 1 çıktı

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Beta 5 bugün çıkıyor.Ve tahmin ettiğim gibi build 1 beta kanalına yüklenecek.Size tam 1 hafra önceden beta 5 i sundum ama maalesef hiçbir olumlu eleştiri alamadım
Kimisi yok bu beta sürümü değil kimisi yok ben güvenmiyorum nightly sürümlere dedi
kimisi beta 4 daha iyi dedi. Beta 5 bugün ana sayfada görücüye çıkacak.Ama ana sayfada çıktı diye beğenmeye başlarsınız.Off ne harika tarayıcı filan dersiniz
Sanki kendin yazdın hey Allah'ım ya, bu nasıl bir egodur anlamadım.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beta 5 bugün çıkıyor.Ve tahmin ettiğim gibi build 1 beta kanalına yüklenecek.Size tam 1 hafra önceden beta 5 i sundum ama maalesef hiçbir olumlu eleştiri alamadım
Kimisi yok bu beta sürümü değil kimisi yok ben güvenmiyorum nightly sürümlere dedi
kimisi beta 4 daha iyi dedi. Beta 5 bugün ana sayfada görücüye çıkacak.Ama ana sayfada çıktı diye beğenmeye başlarsınız.Off ne harika tarayıcı filan dersiniz

Sevgili arkadaşım, ben de yorumda bulunulmayan bin tane konuma kimse bir şey yazmadı diye senin gibi sitemde bulunayım o zaman... :) Bir defa paylaştığın sürüm bir ara sürüm. Release kategorisinde bile şu an için ''Beta'' sürümler verilirken sen pre-beta, yani beta öncesi bir hazırlık sürümü paylaşıyorsun ve müthiş olumlu tepkiler bekliyorsun...

Kullanıcılara en yeni sürümleri denemelerini öneriyorsan;
Index of /pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk
günlük en son derlemeleri içeren şu bağlantı zaten fazlasıyla yeterli.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Pre-beta 6 da yenileme-durdurma tuşları birleştirilip adres çubuğunun sağına alınmış.
tema aynı aylar yıllar önce firefox 3 için çıkarılan Strata40 temasına benzemiş.

bu arada pre beta 6 da hız artışı var.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Pre-beta 6 da yenilene-durdurma tuşları birleştirilip adres çubuğunun sağına alınmış.
tema aynı aylar yıllar önce firefox 3 için çıkarılan Strata40 temasına benzemiş.

bu arada pre beta 6 da hız artışı var.

Aynen öyle kardeş..:)

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
sssda.jpg

Hala beta öncesi sürüm diyolar ya Vallahi aklım almıyor