Firefox 3 Rekora Koşacak!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Firefox internet tarayıcısının üçüncü ana sürümünün çıkmasına az zaman kala, Mozilla ilk gün içinde en çok indirilen internet tarayıcı olmak için kolları sıvadı!

Firefox 3.0'ün beta sürümlerindeki hatalar Firefox hayranı kullanıcılarının aklında büyük soru işaretleri bırakmışken, Mozilla'dan gelen ilginç haber herkesi şaşırttı. Mozilla yeni sürümün çıktığının ilk gününde en çok indirilen internet tarayıcı olmasını planlıyor. Bunun için Guinness Rekorlar Kitabı'nın online bölümüne çoktan başvuruda bulundu bile.

Siz de Katılın!

Siz de bu rekorun bir parçası olmak istiyorsanız Firefox 3 on Download Day sitesini ziyaret ederek e-posta adresinizi girip yeni sürümün yüklenme tarihinin e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yaptığınızda, bir anlamda "rekor denemesi yapılacak günde Firefox 3.0 tarayıcısını indireceğinize" dair söz veriyorsunuz. Şu an için Türkiye'den sadece 600'e yakın bir sayıda kullanıcı "söz vermiş" durumda. Firefox kullanıcı sayısının Türkiye'de ve sitemizde daha fazla olduğunu biliyor ve size bu rekora katılmaya davet ediyoruz!

Bilgi için: Mozilla Firefox
Yazan: Mustafa Baltacı
SDN - http://shiftdelete.net

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
"Opera"cıyı bozar bu haber. :P Bilgi için teşekkürler üstadım. ^^

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
adszbb8.png

Bence Firefox bu işinde altından kalkacak. Bakalım.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
1307 oldu ben kayıt olduktan sonra bir daha bakınca :) Önce ki Mesaj İşin Esprisi idi :P

redbull072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bende söz verdim ama inşallah o gün mail adresime bakacak fırsatım olur yetişemesemde firefox yönetimi kusuruma bakmasınlar artık

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Safari diyen arkadaşımıza ben de katılmaya başladım ama :D şu zamana kadar da yazdıklarıma bakıyorum ve de kendime yediremiyorum Firefox'tan başka bir tarayıcı. Yahu Safari resmen daha hızlı :D:D

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Harbiden troy bende çok sağlam bi firefox kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Firefoxu her platformda öven biri olarak gerçekten çok radikal bi karardı ama kesinlikle pişman değilim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
fontlar konusunda ben biraz daha gelşme bekleyeceğim. o zaman karar verebilirim. ben yine firefox üzerinden devam edeceğim bir süre daha.

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet ikonlar çok çok sade. senin bildiğin arkaplan fln varsa paylaşman çok iyi olur. zira ben pek göremedim nette..