Firefox 3 Eklentileri

Milletperver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox 3.0 ile uyumlu olmayan eklentiler konusunda nasıl bir yol izlemeliyiz dersiniz?

Mesela; AVG 8.0, IE ve Firefox 2.0.0.14 ile uyumlu bir eklentiye sahip: AVG Safe Search. Bu çok kullanışlı bir eklenti. Ancak bu eklenti Firefox 3.0 ile uyumlu değil.

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum uyumlu olmayan eklentiler için aktif hale getiren bir eklenti bugun forumda yayınlandı suan bulamadım ama siteyi incelersen bulursun

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Milletperver dedi ki:
Firefox 3.0 ile uyumlu olmayan eklentiler konusunda nasıl bir yol izlemeliyiz dersiniz?

Mesela; AVG 8.0, IE ve Firefox 2.0.0.14 ile uyumlu bir eklentiye sahip: AVG Safe Search. Bu çok kullanışlı bir eklenti. Ancak bu eklenti Firefox 3.0 ile uyumlu değil.

elektr10'nun sitesindeki bu yazı ve forumda yayınlanan bu yazı yardımcı olabilir ;)

Milletperver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir süre önce yapılan AVG güncellemesi ile sorun halloldu.

Bakın nasıl siteden siteye fark ediyor:

sdnforumlz6.jpg

crackjo7.jpg

NOT: anticor'un tavsiye ettiği linkleri aynen tatbik ettim. Ne var ki görünüşte FF3 tanımış olsa da işlerlik kazanmadı. Yine de teşekkürler anticor.

Dr-X

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Hakikaten Güzel Paylaşımlar Paylaşım Yapan Elleriniz Dert Görmesin

bycentrino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
-Güzel bir Mail kontrol eklentisi "webmail_notifier" Firefox 3.0.x destekli
-Desteklediği mail hesapları Gmail, Hotmail, Yahoo, ve diğer bir kaç mail servisleri
-istenilen aralıkta kontrol
-ses ve hareket ile mail geldiğini belirtme
-Tek eksiği pop3 ü desteklememesi
clipboard02qk2.jpg
clipboard0ix3.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 64

my.php

Son düzenleme:

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Firefox'da araçlar dan eklentilere basarsanız eklentilere bakabilirsiniz ama burdakiler tavsiye edilenler.Daha fazla eklenti firefox un sitesini ziyaret edebilirsiniz.Herkese göre bir eklenti var.