Firefox 3 Beta 3 Yayınlandı

Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar firefoxu yükledim çok değişiklik göze çarpıyor arayüz biraz değişmiş.yani ileri,geri,yenile ve dur butonlarının değiştiğini fark edeceksiniz ama bu biraz acayip olmuş yani eski butonlar daha iyidi sanırım :) Birde Eklentiler kısmında eklenti edinin diye bir bölüm göze çarpıyor :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ram kullanımı nasıl ? ve Açılış kısa mı?

Reaksiyon puanı
1
Ramı nasıl öğrenebileceğimi bilmiyorum onun için bişey diyemicem ram hakkında :) ama her açılışta eklentilerin uyumlu olup olmadığına bakıyor tabi biraz uzun sürüyo açılması sende dene istersen zaten 2 dkkada yükleniyor program :D ;)

RaMSeN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Prisoner_December dedi ki:
Ramı nasıl öğrenebileceğimi bilmiyorum onun için bişey diyemicem ram hakkında :) ama her açılışta eklentilerin uyumlu olup olmadığına bakıyor tabi biraz uzun sürüyo açılması sende dene istersen zaten 2 dkkada yükleniyor program :D ;)

Ctrl+Alt+Del kombinasyonunun işlemler kısmından firefox.exe nin ram kullanımını görebilirsin.

Ayrıca flash sorunu çözülmüş mü? Normalde açılır flashlar yüzünden linkler çalışmıyordu!

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
RaMSeN dedi ki:
Prisoner_December dedi ki:

Ctrl+Alt+Del kombinasyonunun işlemler kısmından firefox.exe nin ram kullanımını görebilirsin.

Ayrıca flash sorunu çözülmüş mü? Normalde açılır flashlar yüzünden]çözülmüş

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
benim firefox da tek sıkıntım java menüleri göstermeme sorunuydu, bundan ne haber :)
Bide niye beta yaw çıkarın iki dakkaya full sürümü de psikolojim rahatlasın. SAnki full sürümlere yama yapmıyorlarmmış gibi beta full diye ayırıyolar hasta oluyorum :)