Firefox 3.6Beta2 ilk aday sürüm yayınladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36

Firefox'ın Windows 7 ile tam uyumlu sürümü diyebileceğimiz Firefox 3.6 sürümünün çıkmasına yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Geçenlerde Firefox 3.6Beta1 sürümünü deneme fırsatımız olmuştu. şimdide Firefox 3.6Beta2 sürümünün ilk aday sürümü yayınladı. Eğer Firefox 3.5Beta1 sürmündeki gibi olursa daha 2 aday sürüm daha göreceğiz demektir (1 tanede olabilir veya hiç olmayabilirde). Bununla birlikte yinede Firefox 3.6Beta2 sürümünün ilk aday sürümünü denemek isterseniz aşağıda vereceğim linklerden yararlanabilirsiniz. Bu sürümlerim aday sürüm ve özellliklede beta sürümler olduğunu belirterek linkleri aktarayım.

Firefox 3.6Beta2
Windows (Türkçe) için buradan

Firefox 3.6Beta2
Linux (Türkçe) için buradan

Firefox 3.6Beta2
Mac (Türkçe) için ise buradan

indirip denemeye başlayabilirsiniz.

İyi kullanımlar.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Final sürüm çıksın öyle kurarız..:)

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İlk betaya 2 defa şans verdim... Çok fazla hatalıydı... Nereye girsem betiği durdur bilmem ne kasılmalar donmalar... Final çıksın yükleyelim... Ama yükleyenler olursa görüş belirtirlerse iyi olur...

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İlk betaya 2 defa şans verdim... Çok fazla hatalıydı... Nereye girsem betiği durdur bilmem ne kasılmalar donmalar... Final çıksın yükleyelim... Ama yükleyenler olursa görüş belirtirlerse iyi olur...

AYNEN hak veriyorum

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Valla beta1 yüklü iken bir siteden alışveriş yaptım. Kredi kartından para çekildi ancak sipariş bilgileri oluşmadı. Ödeme tuşuna bastıktan sonra sayfa görüntülenmedi. Tabi yoğun bir telefon trafiğinden sonra manuel olarak siparişi tamamladık. Belki site hatası belki beta1 kurbanıyım bilemiyorum. O yüzden şimdilik kurmak istemiyorum.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Valla beta1 yüklü iken bir siteden alışveriş yaptım. Kredi kartından para çekildi ancak sipariş bilgileri oluşmadı. Ödeme tuşuna bastıktan sonra sayfa görüntülenmedi. Tabi yoğun bir telefon trafiğinden sonra manuel olarak siparişi tamamladık. Belki site hatası belki beta1 kurbanıyım bilemiyorum. O yüzden şimdilik kurmak istemiyorum.

Firefox'da NoScript eklentisi var mı?
NoScript eklentisinden dolayı da o tür durumlar olabiliyor. Ayrıca Alışveriş yaptığınız site için açılır pencereye izin vermeme durumlarında da bu tür sorunlar çıkabilir.

Şuana kadar butür bir sorunla (açılır pencereye izin vememeden dolayı olanı hariç) karşılaşmadım.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Mükemmel bir sürüm çıkıyor ortaya, belleği kullanmıyor adeta üstüne bellek veriyor :biggrin:
Umuyorum ki bir gün bellek kullanım oranı en mükemmel tarayıcı mozilla/firefox olacak.
Eklemeyi unuttum, artık Firefox'un 64-bit sürümü de var.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben kurdum 3.6 Beta 2`yi çok donuyor.3.5.5 Şuan Çok iyi Final 3.6 Çıksın O zaman Kurun Bence...

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Şu anki son sürüm daha hızlı bende...Beta 2 yi kurdum çok yavaş geldi kaldırdım...3.5.5 e geri döndüm...Bunu da kullandığımdan değil de dursun bir kenarda... :))

Opera ya devam....

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aralıkta çıkıyormuş final sürüm hadi hayırlısı..:)

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Aralıkta çıkıyormuş final sürüm hadi hayırlısı..:)

Birçok arkadaşımız betiklerin durması propleminden şikayetçi. Bu aralar fazla site gezintisi yapmadığım için karşılamamıştım ama bu şikayetlerin fazlalığından dolayı bir gezintiye çıktım ve aynı tür durumlar, hem de oldukça fazla bir şekilde rastladım.

Beta 1 ve Beta 2 sürümlerinde betik durma proplemi oldukça fazla. Beta 1 ve 2 sürümlerinin betik durma sorunu olan sitelerde, 3.5.5 sürümü ile girdiğimizde bu sorun çıkmıyor bu hatalar giderilene kadar beta 2'yi kullanmamak en iyisi olacak sanırım.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Firefox şu yakışıklı görünüme kavuştu mu?