Firefox 3.5'e Yeni Beta Ne Zaman?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Mozilla, önemli güncellemeler içerecek olan yeni tarayıcısı Firefox 3.5 için çalışmaları son sürat sürdürüyor. Son olarak 4. beta da yolda.

Daha hızlı bir Javascript motoru, özel gezinti modu, daha hızlı sayfa görüntüleme ve sekme kullanımında önemli yenilikler içerecek olan Firefox 3.5 için yeni beta sürümün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor. Beta sürümlerle uğraşmak istemeyenler için ise Firefox 3.0.9, aynı zaman dilimi içerisinde kullanıcılara sunulacak. Ayrıca eğer isterseniz, Namoroka kod adlı yeni nesil Firefox 3.6'yı da Mozilla'nın FTP ağından indirip deneyebilirsiniz.

:: Firefox'un test sürümlerini kullanıyor musunuz?

Bilgi İçin : Mozilla
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beta sürümünü kullanmadim bir fikrim yok final sürümü ciktigi zaman kullanicam tabiki nede olsa beta sürümler deneme saffasinda oldugundan dolayi kullanmak pek mantikli gelmiyo bana

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Laçkaçık kaynak. :| Hiç ağzıma yakıştırmıyorum ama çok çok abarttı Mozilla bu işi. Üç beş sürüm birden götürüyor neredeyse. En makulu iki sürümü götürmektir. Birisi mevcut sürümdeki güncelleştirmeler, birisi de sonraki nesil sürümü geliştirmeleri. Böyle birbirinden bağımsız üç beş sürümü bir arada götürmek çok aşırı zaman ve güç israfına neden oluyor.