Firefox 3.5 Bir Numara!

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
IE 9 çok şey bekliyorum ki Firefox'u sevmiyorum:D IE daha uyumlu,daha güvenli

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
IE 9 çok şey bekliyorum ki Firefox'u sevmiyorum:D IE daha uyumlu,daha güvenli

bence çok şey bekleme. microsoft birçok alanda tekelleşmeye çalışıyor ama beceremiyor. yaptığı her program, yazılım vs. açıklarla dolu. onun için her alanda uzmanlaşmış kurumları seçmek en iyisi. mozilla, opera browser alanında dünyadaki uzman kuruluşlar. hangi yazılımda olursa olsun sonuna kadar açık kaynak kodlu

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ateş tilkisi yakında İE'ye rahmet okutur..

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
4 gb ram olmasına rağmen firefox laptopu çok kasıyor..özellikle 1 gb ram li diğer laptobumu kullanılmaz hale getiriyor..firefox bir tarayıcı sınıfında gereksiz ram kullanıyor...forever chrome.hızlı,kolay,pratik

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ne alakası var... ikisinin motorları ayrı...Firefox 3.5 açılmiyor veya geç açılıyor diyen arkadaşlarada diyorumkiii... Bence elinizdeki bilgisayar sistemlerinden kaynaklanıyor... Sistenleri yenileyin ...

Benim sistemim gayet yeni ama hala chrome çok çok daha hızlı.. Eklenti desteği de var.. Bence bi kullan derim seninde hoşuna gidecek ;)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benim sistemim gayet yeni ama hala chrome çok çok daha hızlı.. Eklenti desteği de var.. Bence bi kullan derim seninde hoşuna gidecek ;)

Ben Chrome u kullanıyorum vede seviyorum zaten ama mesele Google chrome değil... Mozilla Firefox göz ardı edilemez...Bencede bi tarayıcıdan sadece hızlı olması beklenmez....Ama şu anda Dünya çapında MOZİLLA FİREFOX 1 numaradır....NUMBER ONE FİREFOX.