Firefox 3.0.5 çökmesi

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hafta başından beri firefox'da sık sık çökme haberi alıyorum.Sorun sadece bende mi yoksa sizlerde de varmı arkadaşlar?.Şirkette 3.0.4 kullanan arkadaşımda böyle bir sorun yok.Bende de 3.0.4 yüklüyken çok nadir çökerdi.
Cevaplarınızı ekliyorum:innocent:

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bende de tam tersi bir durum söz konusu. 3.0.4 kullanırken günde en az bir defa çökerdi. ama şu an bir sorun yok 3.0.5 ile.

Grove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox güncellemelerini devamlı yapıyorum ama daha buna benzer bir sıkıntı ile karşılaşmadım... nasıl bir problem? daha açık anlatabilir misin? yani çökmeden kastın ne?

kingandfox

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam, firefox'dan önce mozilla kullaniyordum, sanirim 2003 falandı, o zamandan bu zamana kadar bilgisayarimin başına oturan kalkan belli değildi bir kere bile gormedim firefox çökmesi, ekran resmi falan varsa gonderebilirmisiniz, bence bu güvenlik yazılımlarinin firefox'un bir kac komut satırını engellemesinden kaynaklaniyor olabilir veya güvenlik yazılımlarinin yeterince güvenlik sağlayamayıp kritik obje dedikleri zararlı script ve içeriklerden kaynaklanıyor olabilir.

Bir arkadaşım zonealarim force field kullanmaya başladıktan sonra firefox çökmesi yaşadığını söylemişti, sonra force field'i inceledim program web browser'a protect koyuyor ve çerezlerini bile kendi özel kontrolunden olan bir yere aktariyor hic bir sekilde erişilmiyor vs.vs..

Forum sitesinde görmüştüm o versiyonunda herkes ondan şikayetciydi force field'in yeni versiyonunda o sorunu düzeltmişlerdi. kısacası şunu demek istiyorum, firefox'dan kaynaklanacagini pek sanmiyorum, bana kalirsa sistem sorunlarindan veya uyumsuz demek istemiyorum da yeterince uyumlu olmayan güvenlik yazılımlarindan kaynaklanabilir.

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
firefox güncellemelerini devamlı yapıyorum ama daha buna benzer bir sıkıntı ile karşılaşmadım... nasıl bir problem? daha açık anlatabilir misin? yani çökmeden kastın ne?
Mozilla çökme habercisi çıkıyor.Yani çöküyor:)

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet bende de var böyle bi sorun ilk defa oldu.arkadaşımda da oldu.sadece bir kere oldu başka olmadı şimdilik

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
304 sürümü varken arada çöküyordu,305i kurdum şimdi bişey yok gibi görünüyo ama firefox bu ne yapacağı belli olmaz.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Senelerdir kullanıyorum ilk kez duydum böyle bir sorunu :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dün 1 defa aldım onun dışında başka çökme yaşamadım.

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Firefox'u senelerdir kullanırım hep güncellerim böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bende de tam tersi bir durum söz konusu. 3.0.4 kullanırken günde en az bir defa çökerdi. ama şu an bir sorun yok 3.0.5 ile.

Bende de 3.0.4 sürümünde çökme yaşanıyordu, hatta bu yüzden chrome yada operaya geçmeyi düşünüyordum ki güncelleme geldi :)

agali043

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özelikle firefox 3.0.5 sürümüyle alakalı birşey değil.ff 3 ten itibaren bende bu sorunla karşılaştım ve hala karşılaşmaya devam ediyorum.Hatta konuyla ilgili açtığım başlıkta da bir çözüme ulaşamadım.

http://forum.shiftdelete.net/diger-yazilim-konulari/40584-mozilla-cokme-habercisi.html

Çökme falan değince insan biraz ürküyor ama daha sonra çöken oturumu bile kurtabiliyorsunuz.Ben alıştım sizde alışın. :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
3.0.4 çökmeler cok oluyordu şimdi 305 te çökme göçme yok:)

ridiculeboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşLar bu sorun anti-sansür 'den kaynakLanıyo biLgisayarınızdan kaLdırın ve hiç bi sorun kaLmasın..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Amaaaan yıllanmış konu mesaj yazacaktım vazgeçtim... Şu anda bendeki Firefox 3.5.3 gayet güzel stabil çalışıyor....Bu arada mesaj yazmakta istemiyorum....

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ttnetten e-faturaya bakmak istiyince çöküyor

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Amaaaan yıllanmış konu mesaj yazacaktım vazgeçtim... Şu anda bendeki Firefox 3.5.3 gayet güzel stabil çalışıyor....Bu arada mesaj yazmakta istemiyorum....
Aslında bu konu hortlatma işi çok arttı forumda amaç ne anlamadım ayrıca benim firefox fazla sekme açınca çöküyor hani sadece sekme çökecekti bu yeni sürümde var sanıyordum.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bence IE 8 kullanın ben çok memnunum

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
chrome'a geçiiin, ff'ye o kadar çok eklenti kuruyorsunuz ki browserlıktan çıkıyor artık...:D