Firefox 12.0 sorunlu mu?

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar, yeni Firefox 12.0 yüklendiğinden beri 3, 4 sekme açıldığında, kapatmak istediğim diğer sekmeler kapanmıyor.
Kapatmak istediğim sekmenin üstüne gelince bazen, sekme menüsü de açılmıyor.
Bu sizde de oluyor mu, yoksa girdiğim web siteleri ile mi alakalı oluyor?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Senin sorunun değil ama 12 beta kullanırken çökmeler fazlaydı bende. Aurora ve Nightly sürümde öyle bir sorun yok ama.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Girdiğin siteyle alakalımı onu bilemem ama.3 4 sekme açıldığında sekmeler kapanıyor.Sorun sende.

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arada dediğine benzer sorun bende de oluyor. sadece yeni sekme açamıyorum diğer işlemleri yapabiliyorum. uygulamayı kapatıp yeniden açıyorum. başka türlü düzeltemedik. çorm gibi her uygulamayı farklı farklı çalıştırmadığı için, kendi üzerinde çalıştırdığı için bazen böyle kasılmaları normal karşılıyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bendede oluyor bazen malesef :/

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
silverlight eklentisini kapat :)

Silverlight yok, sadece, Addblock plus, Download Statusbar, Download Helper, View Source With ve Quick Note adlı eklentiler var.
Addblock Plus bazen cilve yapıyor ama bu şekilde değil.
Diğerleri zaten gezintiye direkt katkı yapmıyor.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bendede oluyor arada. Donanımın düşükse biraz olabilir arada. 12 yi bende sevmedim. 13 ü bekliyorum. 11 fena değildi bozdu adamlar 12 de.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Silverlight yok, sadece, Addblock plus, Download Statusbar, Download Helper, View Source With ve Quick Note adlı eklentiler var.
Addblock Plus bazen cilve yapıyor ama bu şekilde değil.
Diğerleri zaten gezintiye direkt katkı yapmıyor.

siz yüklememiş olabilirsiniz ama bazen ofis yüklerken mi oluyor ne oluyor bilmiyorum pluginlerin içinde beliriveriyor :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
siz yüklememiş olabilirsiniz ama bazen ofis yüklerken mi oluyor ne oluyor bilmiyorum pluginlerin içinde beliriveriyor :)

Sevgili dostum @Ben Kenobi.
Ben de MS Office yok, ayrıca Silverlight'ı da Program Ekle Kaldır'dan kaldırdım.
MS'in bir çok uygulaması kurulu değil.
Kullanmıyorum.
Movie Maker, Music Maker, Outlook, Windows Media Player, Windows Messenger, vb şeyleri kaldırdım.