-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31
Dimi yani:mrgreen:Şu uzak doğu filmlerini nasıl izliyorsunuz yaaaa ahahaha konulusu bile iğrenç![]()
Dimi yani:mrgreen:Şu uzak doğu filmlerini nasıl izliyorsunuz yaaaa ahahaha konulusu bile iğrenç![]()
ya arkadaşlar şu kore filmlerine türkçe altyazı nerden buluyorsunuzGangster loveri ilk sıraya aldım izlemek için o haldefilmin tam adı My Gangster Like Lover (literal title) / My Dear Desperado doğru mu bakıyorum?
Komedi filmlerinde korelilerin mizah anlayışı bana oldukça uyumlu. Diğer önerdiklerinize de bakıcam, teşekkürler tavsiye ederken film buldum
evet o filim.
3 ünü de izlemelisin. hele ki Too Beautiful to Lie'da bir sahne var, 100 tekrar yapmışımdır. gülmekten karnım ağrımıştı![]()
tavsiye ettiğiniz üç filmi de izledim. üçünü de tebessüm ederek izledim gerçi kore komedi filmlerinin genel olarak hepsi öylemidir bilmiyorum ama üçü de komedi başlayıp dram bitti desek yeridir. komedi başlayıp komedi bitmiyorlar.
Ayrıca Too Beautiful to Lie filminde 100 kere tekrar ettiğin karın ağrısı yapan sahneyi çok merak ettim? bende öyle bir etki yaratan sahne olmadı, cidden merak ettim. mizah anlayışımız da farklı olabilir.
Zaten piyasada Korean Drama olarak nam yapmışlardır.
![]()
İki insanın film tarzı bu kadarmı zıt olur:mrgreen:
acil komedi filmi (türk olursa daha iyi..)
önerilerinizi bekliorum.![]()
Damacanaya kafa atan ganyotçuKemal Sunal
Korkusuz Korkak'tan gir Meraklı Köfteciden çık.
Ya da
Kolpaçino 1-2
Damacanaya kafa atan ganyotçu![]()
Türkler çıldırmış olmalı bu saatte iyi gideracil komedi filmi (türk olursa daha iyi..)
önerilerinizi bekliorum.![]()
İzlemelisin
Hayret bunun dublajı varmış akşam bakalım :mrgreen:Görünmez Hedef...Kesinlikle Taavsiyee 130 Dklik bi film Accayip Hos bisey Hic Skilmadan izleye bilirsniz Sonucta Japon Filmi
![]()
Bi ara zamana karşı filmi için girip çıkmadığım site kalmadı pc virüs dolmuştu onu çok beklemiştim meselaBir gün çok sevdiğin bir filmin dublajı çıkmasa ne yapacaksın acaba?![]()
ben beğendim. yoklukta gider.
ama izlemediysen "Ran (1985)" filmini kesinlikle tavsiye ederim.
İzlemelisin![]()
Evet Abi Ceza Aldim Sebebini bilmiyom ama![]()
Değmez.Beyler Rihanna için izliiiim diyorum. Değer mi?
Değmez.Film çektik denilmek için çekilmiş gibi.
![]()
SnatchSavaş, dövüş gibi konusu olan filmler önerebilirmisiniz. Yada oceans gibi veya yarış konulu bir film.![]()