Film tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x_large
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Gangster loveri ilk sıraya aldım izlemek için o halde :) filmin tam adı My Gangster Like Lover (literal title) / My Dear Desperado doğru mu bakıyorum?

Komedi filmlerinde korelilerin mizah anlayışı bana oldukça uyumlu. Diğer önerdiklerinize de bakıcam, teşekkürler tavsiye ederken film buldum :D

ya arkadaşlar şu kore filmlerine türkçe altyazı nerden buluyorsunuz

i.am.kira

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet o filim.

3 ünü de izlemelisin. hele ki Too Beautiful to Lie'da bir sahne var, 100 tekrar yapmışımdır. gülmekten karnım ağrımıştı :D

tavsiye ettiğiniz üç filmi de izledim. üçünü de tebessüm ederek izledim gerçi kore komedi filmlerinin genel olarak hepsi öylemidir bilmiyorum ama üçü de komedi başlayıp dram bitti desek yeridir. komedi başlayıp komedi bitmiyorlar.
Ayrıca Too Beautiful to Lie filminde 100 kere tekrar ettiğin karın ağrısı yapan sahneyi çok merak ettim? bende öyle bir etki yaratan sahne olmadı, cidden merak ettim. mizah anlayışımız da farklı olabilir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
tavsiye ettiğiniz üç filmi de izledim. üçünü de tebessüm ederek izledim gerçi kore komedi filmlerinin genel olarak hepsi öylemidir bilmiyorum ama üçü de komedi başlayıp dram bitti desek yeridir. komedi başlayıp komedi bitmiyorlar.
Ayrıca Too Beautiful to Lie filminde 100 kere tekrar ettiğin karın ağrısı yapan sahneyi çok merak ettim? bende öyle bir etki yaratan sahne olmadı, cidden merak ettim. mizah anlayışımız da farklı olabilir.

Evet Kore yapımlarının hemen hepsinde "türü" komedi olsa dahi kesinlikle dram barınır. Çünkü tarzları böyledir. Zaten piyasada Korean Drama olarak nam yapmışlardır.

O filmi izleyeli çok oldu ama belki o gün karnımın ağrıyacağı vardı, belki de dediğin gibi komedi anlayışımız farklı. demen o ki ilk izlediğinde gülmediğine göre sahneyi söylememin manası yok. başka kıtalara yönel :P

Reaksiyon puanı
31
Zaten piyasada Korean Drama olarak nam yapmışlardır.
LdUK3.jpg

İki insanın film tarzı bu kadarmı zıt olur :P:mrgreen:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yarın Çakallarla Dans 2'nin yeni teaser'ı yayında olacak.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Görünmez Hedef...Kesinlikle Taavsiyee 130 Dklik bi film Accayip Hos bisey Hic Skilmadan izleye bilirsniz Sonucta Japon Filmi :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bir gün çok sevdiğin bir filmin dublajı çıkmasa ne yapacaksın acaba? :)

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Savaş, dövüş gibi konusu olan filmler önerebilirmisiniz. Yada oceans gibi veya yarış konulu bir film. :)