Film tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x_large
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En başta

"esaretin bedelini" tavsiye ederim...

En beğenilenler listesinde başta gördüm...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
film hakkındaki yorumları okuduktan sonra mı izledin, yoksa içeriğinden haberdar olmadan mı ?
içeriği hakkında bilgim yoktu hani olur ya arşivi kurcalarsında dur bunu izleyeyim dersin o şekilde denk geldi :) beni güldüren tek sahnesi gerçi trajekomik sahnesi desek daha doğru olur :D adam çüküyle adamı öldürüyor :D o nasıl oluyor diye sorma :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Fragmanı bile ilginç izlemek lazım :D

[video=youtube;1T6YM7RE5wQ]http://www.youtube.com/watch?v=1T6YM7RE5wQ[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
yok ben almiyim. 20 sayfa yorum okudum, daha yorumlarda tırstım. zaten film konusunda takıntılı adamım, 2 sene kendime gelemem. ama sen izle. yorumunu kesinlikle bekliyorum

bu arada film yasaklanmış mı birşey olmuş, ortalıkta sansürlü hali dolaşıyormuş (sansürlüsü de pek farklı değil diyorlar) bulabilirsen sansürsüzünü izle derim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
imdb den 5.6 almış bir filmi tavsiye etmeye utanmıyomusun :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
x men başlangıç vardı onu izlemediysen izle fena değilmiş vakit geçirmek için ideal :D

--- Mesaj Güncellendi ---

ya da Shutter Island bu filmde çok iyiydi :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
2 defa sinemada, 1 defa bluray olarak evde seyrettim. beğenmedim :D

shutter island güzeldi. :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende güzel demedim zaten yau vakit geçirmek için :D sen boşver filmi bleach e başla :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
@NikeSteeL konuya çağrılmaktasınız :D

:) Yafs uyarıyom Kesinlikle izlemeyin Merakınızıda silin . Böyle Sapık İğrenç Bir Şekli Olamaz ya Hangi Hasta Beyin Yazar Veya Kurgular bu Filmi . Testere Serisi bile Yanında melek kalır .

Es Kaza Filmi merakınızdan izliyeyim Dersiniz . Sizi Temin Ederim Hafızanızı Sildirmek İsticeksiniz . ! Piskolojik Olarak Alt üst Ediyor İnsanı . ! kaç gün oldu ben izleyeli bide tam izlemedim aslında ama Hala Aklıma Geliyor ya . Beynimi aldırcam 30 yaşında adamım beni bile alt üst etti .!

topalsolucan uzak dur Sakın izleme !

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
neee. tamamını izlemedin mi? gelmiş bir de hava yapıyorsun. yokmu bir babayiğit? beni saymayın :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yok izlemedim Tam olarak bazı sahnelerini mecbur Geri kalanınıda Sesini duydum .

Lam Kapatın Konusu bile iğrenç yaa .

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
öyle diyorsun ama yorumlarda filmi beğenen, hatta beğenmeyenleri eleştiren psikopatları gördüm. :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu filmi izleyipde Beğenenin Nası Bir Ruh hali Var ilginç ya sinemalar.com'da ben yorum yazmıştım bi kaç tanesi hemen zıplamıştı .

İzleyin anasını satam , Ahada ben buraya yazıyorum 18+ 'ya dikkat edin bari :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
yok ben zaten izleyemem de, kurban arıyorum. :D

ama izleyecek kimse çıkmadı, yorumları okuyan kaçtı. konuya girip kaçanlara takip ediyorum ben :D

izlese izlese @Darknes$ izler :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Hangi foruma girsem izlemeyin pişman olursunuz yorumları havada uçuşuyor insanı dürtüyor :D indiriyorum şimdi sansürsüz versiyonunu

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ben izledim izlemeyin pişman olursunuz. :P :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
q3lq.jpg

İndi. :unsure: Yarın gece izleyeceğim. :huh:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
teşvik ettiğim için sorumluluk kabul etmiyorum söyliyim :)

belki de beğenirsin...

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Beğeneceğimi sanmıyorum :) Aşırı meraktan izleyeceğim. Bir yanda çok iğrenç kötü dayanılmaz yorumları yapılırken bir yanda Sırplık böyle bir şey yorumları yapılıyor. En dayanılmaz sahne Newborn olmuş ülkemizde bile 20 günlük kız çocuğuna taciz olayları dönüyorsa gerçeklik payı olacaktır filmin. Atlamadan dayanabilirim umarım :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
a_serbian_film_import.jpg

Ağır psikoloji berbat ötesi bir film. Hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum. Sadece merak edenlerin yorumumu okumasını tavsiye ediyorum.

Hardcoreplus bir yapıt. Tamamen cinsellik üzerine kurulu kadına şiddet, çocuk, hemcins içeriği olan bir senaryoya sahip. Daha çok Sırp ülkesinde sansürlere yaşananlara inat yapılmış bir filme benziyor. Bazı sahneler yapmacık olsa da insanı etkilemeye yetiyor.

Filmi izlerken ilk 40 dk. yorumlardan dolayı acaba ne olacak düşüncesinde olayların gelişimini izliyorsunuz daha sonrasında gelişen olaylarda ve gördüklerinizde kendinizi kasmaktan baş ağrısını direk hissediyorsunuz.

Yavaş bir kurguya sahip olduğu için resmen ağzınız açık daha berbat ne olabilir ki şeklinde izliyorsunuz. Ama yapımcılar son dakika bile size gol atıp filmi bitiriyor.

Filmin yapılması, anlatılmak istenen olaya kurgusu ve sahneleriyle psikolojik dalında 10 üzerinden 9 alacak bir film.

Normal filmlere göre 10 Üzerinden -10 bile az gelir.

İradesi zayıf olan ve çabuk etkilenen kişiliklerin kesinlikle izlemeyeceği bir film. En az 25+ Yaş sınırı olması gerekiyor.

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] filmin etkisi geçtiğinde sana pm atacağım. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
@MirAge42 filmin tamamını izledin demek. gerilim üzerinden de 9 vermişsin. açıkça beğenmişsin filmi. bak sayemde farklı bir film seyrettin :)

bu teşvik edici yorumundan dolayı birçok arkadaşın izleyeceğine eminim ama ben son cümlendeki çabuk etkilenen sınıfa giriyorum, o nedenle izlemiyim:)

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Yapılan emeği sevdim amaçlarına ulaşmışlar ama senaryo ve sahneleri hiç sevmedim. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
bakın forum üyeleri, korkulacak birşey yokmuş. yok mu başka delikanlı :D