Film Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan axilik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sinema başlığı altındaki ''Film Tavsiyeleri'' konusunu sabitleme imkanımız var mı? Yoksa da canınız sağolsun:blush: (yüksek ihtimal En Son İzlediğiniz Film başlığında devam ediniz diyeceksiniz. Cevabını bile bile neden başlık açtın diye sormayın. Bi axilik oldu işte :clap::clap:

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sinema başlığında, haftanın vizyon filmleri ve sinema salonları adı altında aylardır güncellenmeyen ve sadece 20 mesaj yazılmış sabit konular var. Bu konulardan daha çok ilgi çekeceği konusunda şüphem yok...

Dediğin gibi en son izlediğin film başlığında film tavsiyesi yapılabilir. O konuda arkadaşların tavsiyeleriyle birçok güzel film izledim. Fakat o konunun eksikliğini geçen bir arkadaşın açtığı konuyla hissettim. Arkadaş aksiyon filmi izlemek istediğini belirtmiş ve bizden film tavsiyesi beklemişti...

Bence açılacak sabit başlık, film kategorileri içermeli. Hatta ilk mesaj sürekli güncellenip, film adının yanında yapım yılı ve imdb linki olacak şekilde sunulursa daha güzel olur...(örneğin spor sayfasındaki klüp sayfaları gibi)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sinema başlığında, haftanın vizyon filmleri ve sinema salonları adı altında aylardır güncellenmeyen ve sadece 20 mesaj yazılmış sabit konular var. Bu konulardan daha çok ilgi çekeceği konusunda şüphem yok...

Dediğin gibi en son izlediğin film başlığında film tavsiyesi yapılabilir. O konuda arkadaşların tavsiyeleriyle birçok güzel film izledim. Fakat o konunun eksikliğini geçen bir arkadaşın açtığı konuyla hissettim. Arkadaş aksiyon filmi izlemek istediğini belirtmiş ve bizden film tavsiyesi beklemişti...

Bence açılacak sabit başlık, film kategorileri içermeli. Hatta ilk mesaj sürekli güncellenip, film adının yanında yapım yılı ve imdb linki olacak şekilde sunulursa daha güzel olur...(örneğin spor sayfasındaki klüp sayfaları gibi)

Tabiiki iyi güzel düşünmüşsün. Elbette bir düzenlemeye ihtiyacı var o başlığın. Ben elimden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışıyorum. Artık ne kadar yardımcı olabilirsem... Bundan sonrası yönetici arkadaşlara kalmış...

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tavsiyeler diye ayri bir bölüm açılsa içinde de aksiyon komedi dram bir sürü konu olsa herkes 1-2 cümleyle yorum yapıp uygun bölüme taviyesini koysa süper olur.