internetim iyi ama film sitelerinde bişeyler izlerken sürekli donma oluyor diğer film sitelerinide denedim 2 farklı tarayıcıdanda denedim donanımsal hızlandırmayı kapat öyle yap dediler onunlada yaptım gene olmadı sorunu bilen varmı
opera gxHangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Opera ise normal. Bende eskiden onu kullanıyordum 1 hafta önce bıraktım. Bilgisayarım çok kötü diye kasıyor sanıyordum fakat meğersem operadan dolayıymış. Şimdi Edgeye geçtim 1080pde takılmadan izleyebiliyorum. Sizde deneyin farkı görürsünüz.opera gx
Opera GX kötü bir tarayıcı. Edge veya Chrome deneyin ve sonuçları yazın.opera gx
Opera ise normal. Bende eskiden onu kullanıyordum 1 hafta önce bıraktım. Bilgisayarım çok kötü diye kasıyor sanıyordum fakat meğersem operadan dolayıymış. Şimdi Edgeye geçtim 1080pde takılmadan izleyebiliyorum. Sizde deneyin farkı görürsünüz.
normal opera chorme expolrer onlarıda denedim hepsi aynı yazmıştım zaten amaOpera GX kötü bir tarayıcı. Edge veya Chrome deneyin ve sonuçları yazın.
Reklamlardan ve sitenin kalitesizliğinden olabilirnormal opera chorme expolrer onlarıda denedim hepsi aynı yazmıştım zaten ama
Reklamlardan ve sitenin kalitesizliğinden olabilir
diğer film sitelerinide denedim 2 farklı tarayıcıdanda denedim
başka cihazdan sıkıntısız izleniyo da nasıl yaniBaşka bir cihaz dene eğer sorun devam ederse internet hızındadır
150 mbpsadblocker kullanıyorsan kapatıp dene bu arada internetin download kaç mbps
kapatıpda denedim gene aynıadblocker kullanıyorsan kapatıp dene bu arada internetin download kaç mbps
başka cihazdan sıkıntısız izleniyo da nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
150 mbps
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapatıpda denedim gene aynı
ethernet ilk 3 bölüm hiçbişey olmadı pc ile herhangibi birşeyde yapmadım durup dururken sürekli donmaya başladı 4-5 saniyede bir donuyor 4 farklı tarayıcıdan denedim başka bi cihazdanda diğer sitelerdende olmadı internetim kötü değil netflixden izleyince bu olmuyor çerezleri sildim operayı silip geride yükledim olmadıO zaman sorun cihazdadır wifi mı kullanıyorsunuz ethernetmi?
Sistem özelliklerini atablirimisiniz?ethernet ilk 3 bölüm hiçbişey olmadı pc ile herhangibi birşeyde yapmadım durup dururken sürekli donmaya başladı 4-5 saniyede bir donuyor 4 farklı tarayıcıdan denedim başka bi cihazdanda diğer sitelerdende olmadı internetim kötü değil netflixden izleyince bu olmuyor çerezleri sildim operayı silip geride yükledim olmadı
Yani bilgisayarın özellikleri?nası yani
belki arka tarafta çalışan zararlı bir yazılımdandır görev yöneticisinde en çok neler ram kullanıyornası yani