Filistini unuttukmu,hakaretli konu buharlaştı bu haber niye kilitlendi

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
arkadaşlar
filistinle ilgili olarak dünyayı sarsan gündem maddesi başbakanımızın çıkışıydı oy verelim vermeyelim bizi temsilen o konuşmayı yaptı kimsenin cesaret edemediğini söyledi
bende bu konuyu olaya insani açıdan yaklaşalım uyarısıyla açtım
konu ne hikmetse kitlenmiş bu olay politikalardan siyasetten yukarıda bir insanlık dramıdır bu konunun açık kalması tarihe not düşülmesi demekti sdn yed bu yakışırdı
bu konu kilitlenirken gece açılan ve ülkemizde bir kısım seçmenimizin oylarına mazhar olmuş bir partinin şahsına başkanına ve üyelerine ağır hakaretler sıralanıyorduki bunu konuları onaylayan makamın açması ve sürdürmesi manidardı
bu konunun buharlaşmasıkonuyu hallettimi hayır yönetim olarak ki bir sizin her biriniz yönetimi temsil eder bu tür konuları açıyorsunuz ve bir başkası insancıl amaçlı bir konu açtığında kilitliyorsunuz
bu şahısların kendisine yakışır veya yakışmaz sizler sdn yi temsil ediyorsunuz ve yaptıklarınızın ülkemizin en büyük bilişim ve formuna yakışması lazım

konunun kilitlenmesine binaen sadece insani amaçla bir konu açtım ve bu olayın gerek bizim gerek avrupa gerek arap tv lerinde verilen video görüntülerini ekledim bunada hala izin verilmedi

konuyu toparlarsak
siyasi içerikli konu açımı sadece üyelere yasaklandı bu yöneticilere serbest
bu konuların hakaretlerle süslenmesi yine üyelere yasak[bazılarına]
filistin sorunu bizim sorunumuz değil bize ne tutumu hakim

mod arkadaşlara sesleniyorum
herkez sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda değildir
siyaset ve hakaret herkeze yasaklansın
filistin konusunuda bir düşünün
vekonuyu açmadan önizleme sekmesini kullanarak yeni baştan okuyun acaba yakışıyormu

filistinle ilgili konumuz açılmıştır özellikle alia modumuza teşekkürler

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/131695-gazzeyi-unutmadik-sehidlerimiz-ve-fosfor-bombalari%5Bvideo%5D.html

alia modumuz kilitlene konu ile ilgili konu siyasi tartışmaya dönüşmesi dolayısıyla kapatılmış cevabı geldi açıklaması için teşekkürler

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Filistin konumundan dolayı işgal altında. İngiliz-Yahudi lerin orda bir tapınağı varmış o tapınağı tekrar onarmak için Filistine yerleşmeleri gerekirmiş.. Bir şey yapılmassa Filistin en geç 10-15 yıl içinde düşecekdir.. denmiş.. tabi bir teoride olabilir..

FuRkAnN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurtuluş savaşı unutulmuş siz filistinin hatırlaycak zihneyet arıyorsunuz.Unutmamak için illaki aynı acılar tekrar tekrar mı?yaşanmalı yazık çok yazık.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
kurtuluş savaşı 29 ekim cumhuriyet bayramıyla az çok ilgili..

vede kurtuluş savaşı geçen yüzyılın savaşı filistin ise günümüzün savaşı.. nasıl bir zihniyet seninki?

ayrıca sadece kendi insanının savaşlarını hatırlayacaksın diye bir şeymi var?
Müslüman dinde kardeşimdir..
Diğer dinler ise insanlıkda..

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
arkadaşlar kurtuluş savaşında bir tarih yazıldı ve alnımızın akıyla çıktık
manevi ordular bizlere biiznillah zaferi getirdiler
ama şimdi filistinde insanlar katlediliyor ve dünya sessiz
ve ben kardeşlerimden ses bekliyorum

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar kurtuluş savaşında bir tarih yazıldı ve alnımızın akıyla çıktık
manevi ordular bizlere biiznillah zaferi getirdiler
ama şimdi filistinde insanlar katlediliyor ve dünya sessiz
ve ben kardeşlerimden ses bekliyorum
dua aslında dua edılmelı hıc bırsey yapamıyorsak dua etmelıyız velakın komsusu acken tok yatan bızden degılse muslumanlarda kardesse ve musluman kardeslerımızın dunyanın neresınde oldugu onemlı degıldır en basıtını yapamıyormuyuz fılıstındekı kardeslerımıze dua zalımlere bugz etmelıyız