Fikret Orman ve yönetimini başarılı buluyor musunuz?

Fikret Orman ve yönetimini başarılı buluyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    17

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın son dönemlerde aldığı kötü sonuçların ardından siyah beyazlı taraftarlar Beşiktaş Kulübü Yönetimi'ne tepki gösterdi.

beşiktaş-yönetimi-05-06.jpg

1903 Cemiyeti de, pazar günü yapılacak olan 2014 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul öncesi Fikret Orman yönetimini ibra etmeyeceğini açıkladı.

1903 Cemiyeti'nin yayınladığı o bildiri:

İbra Etmiyoruz...

Borçlar üç katına çıktığı için...

İbra Etmiyoruz...

Futbolda Basketbolda Voleybolda her branşta başarısız olduğumuz için

İbra etmiyoruz...

Haksız yere üyelikleri onayda bekleyen Beşiktaşlılar için...

İbra etmiyoruz...

Beşiktaş'ı zarara uğrattıkları için, Kulübü keyfi yönettikleri için, çıkar ve adam kayırdıkları için, stadı yapıyoruz diyerek bir türlü başarı sağlayamadıkları için, Beşiktaş'ın haklarını savunmadıkları için, Kartal Yuvası yolsuzlukları için, yüksek ücretli çalışanlar için, Beşiktaş TV için...

Biz Konuşan Beşiktaşlılar İbra etmiyoruz,

Beşiktaş için

1903 Cemiyeti

Haber1903

Göreve geldiği günden bu yana, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetimini başarılı buluyor musunuz?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Haklilar mi? Haklilar. O kadar insani mutsuz ve huzursuz etmeye kimsenin hakki yok. Fikret Orman ne kadar efendi biri olsada bazi demecleri hic hosuma gitmiyor.

Basarili olup olmadigi sorusuna gelince; zaten her sey ortada degil mi?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
El insaf! Ben Fenerbahçeli olarak görüyorum, adam Yıldırım Demirören'in çöpünü topladığı halde takımı ayakta tutuyo. Bu adama başarısız demeyin. Yıldırım Demirören her zaman ibra edilmişken bu adamı ibra etmemek, bunun lafının bile geçmesi ayıptır.

Keşke Fenerbahçe'nin başına da bu adamdan bi tane gelse diyorum şahsen.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben Fikret Orman'ı başarılı buluyorum. YD'den sonra kulüp ne kadar kötü halde olduğunu herkes biliyor sanırım. Fikret Orman bataktan çıkartmaya çalışıyor kulübü.Bir Fenerbahçeli olarak düşüncem bu.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Çarşı, Orman'a karşı

Çarşı Grubu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Slaven Bilic'in başarıları karşılaştırıldı.

rgBnSoV.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Çarşı, Fikret Orman geldiği ilk günden beri ona karşı zaten. Bir şekilde damarlarına bastı F. Orman, bu yüzden bir türlü sevemediler. Hoş ben de ilk geldiğinde hiç sevmemiştim.

Ama şimdi bakınca, ciddi emek verdiğini ve iyi işler yaptığını, Beşiktaş'ın hakkını nasıl savunduğunu görüyorum. Biraz vizyonu eksik o kadar.

Fikret Orman başarılıdır.

ottoman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre daha iyi olabilir. Başarısız olarak oyumu verdim. Çünkü pesimist'in dediği gibi, vizyonu eksik. Şımarık oyunculara katlanıyor. Mesela hatırlıyorum Atiba bir maçta gereksiz yere 2 tane sarı kart gördü. Hakem hatalıydı. Ama o kadar laubali olmayacak. Kırmızı kart gören futbolculara ceza verilmeliydi. Ayrıca transferlerde çok yanlış yapıldı. Hoş, her sezon yanlış yapıyoruz.

Aslına bakarsak, biz her zaman ki Beşiktaş'ız. Ne eksiliyoruz ne artıyoruz. Yıldırım Demirören faciasından sonra takımı toparlamaya çalıştı. Ama maalesef gücü yetmiyor. Diri, hırslı, zengin, karizmatik, vizyon sahibi bir başkana ve gerçekten işi bilen, hırslı, korkusuz bir teknik direktöre ihtiyacımız var.

Reaksiyon puanı
16,128
tüpçü batırdı orman topluyor zamana ihtiyaç var zaman herşeyin ilacı bilic'i hemen göndermek yanlış...

RuiCosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yönetiminde Bilic'inde gram suçu yok.Beşiktaşın karaktersiz futbolcularında suç var.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tüpçüden sonra kim gelirse gelsin yaşayacağı şeyler bunlardı ama bir başkası kulübü bu normallikte tutmayı başarabilirmiydi tartışılır yönetimsel olarak başarılıdır sportif açıdansa önceki dönemlerin ve iki de bir kural değişikliklerinin kurbanı olmuştur

Reaksiyon puanı
16,128
fikret orman tüpçüden daha delikanlı başarılı bir iş adamı tüpçü daha galatasaraya kupa vermiş değil onun yerinde aziz yıldırım olsa seve seve verirdi.