Fikret Orman: Rüştü Reçber'i takımda görmek istemiyorum

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tecrübeli kaleci sözleşmesi sona eren Rüştü Reçber'in takımda kalıp kalmayacağı hakkında önemli açıklama yaptı.
fikret_orman_9945.jpg


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir televizyon programında siyah-beyazlı takımda geleceği tartışılan isimler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Sky Türk'te canlı yayına konuk olan Fikret Orman, Rüştü Reçber'i takımda görmek istemediğini belirtti. Orman, milli kaleciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ben 39 yaşında bir oyuncuyu takımda görmek istemiyorum, yeni gelecek olan teknik adam ne der bilmiyorum ancak Rüştü'nün Beşiktaş'ta devam etmesi doğru değil" dedi.

"ERNST'İN İNDİRİM YAPMASI GERKİYOR"

Alman futbolcu Fabian Ernst ile ilgili ise Fikret Orman, "Ernst'in Beşiktaş ile oldukça ağır bir sözleşmesi var. Oyuncu ile görüşeceğiz. İndirim yapması gerekiyor. Yapmadığı taktirde alacaklarına karşılık bonservisini kendisine verebiliriz" ifadelerini kullandı.

"İNÖNÜ STADI'NDA AVM İSTEMİYORLAR"

İnönü Stadı'nın yenilenmesi hakkında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Stat konusunda şu an net bir gelişme yok. Bakanın açıklamalarının içinde önemli detaylar var. AVM istemiyorlar. Bakan bizi biz de bakanı bazı konularda ikna ettik" dedi.

"RAKİPLERİMİZİN BÜTÇESİ DAHA İYİ"

Beşiktaş Milangaz'ın Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi vermesiyle ilgili olarak Orman, "Basketbol iyi gidiyor. Bunun birinci temel sebebi bu takımın bir camianın takımı olmasından dolayı. Rakiplerimizin bütçesi daha iyi. Biz Beşiktaş camiası olduğumuz için iyi gidiyoruz. Ayrıca müthiş bir teknik adam ve oyuncu kadrosuna sahibiz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Milangaz'ın sponsorluğuna da değinen Fikret Orman, "Sponspor konusunda Erdoğan Demirören gün gün gelişmeleri takip ediyor. Bunu da unutmamak lazım. Futbolda şu an tek amacımız var yaptığımız sözleşmeleri gününde ödemek. Şeref Yalçın çok iyi bir Beşiktaşlı, sahiplenmeye devam etti eski yönetici olmasına rağmen. Ben maçlara taraftar olarak gidiyorum" açıklamasını yaptı.

KAYNAK

VİDEO:
 

YellowRed

Müdavim
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
rüstü ülke futbolunda sembol olmuş biri. fikret bey bunu da göz önüne almalı.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba'nın yardımcısı Recep Çetin, Beşiktaş gündemi ile ilgili HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çetin, HABER1903'e yaptığı açıklamada;



-RÜŞTÜ, YENİ SEZONDA OLMAYACAK-

Rüştü'nün yeni sezonda takımda olmayacağını söyleyen Çetin; "Rüştü'nün Beşiktaş ile olan kontratı bitti. Önümüzdeki sene Rüştü bizimle olmayacak. Bu yüzden iyi bir kaleci alınacak. Şu an ki gözlemlerimiz bu yönde. Rüştü'ye de Beşiktaş'a kattıkları için teşekkür etmek gerekiyor. Beşiktaş'ta güzel şeyler yaşadı. Zaten Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biridir. " dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 
Üst