RulingReis
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba. PS4'te FIFA 22 oynuyorum uzun zamandır sıkıntısız bir şekilde duran kulüp kariyerimin dışında yeni bir kariyer başlattım (oyuncu kariyeri) özellikle dikkat edip onu farklı bir isimle de kaydettim daha sonra çıktığımda kulüp kariyerime baktim ve yok olduğunu gördüm. Profile girip otomatik kayıtlara baktim orada da goremedim otomatik kayıtlardan birini sildim belki bir değişiklik olur diye o da fayda etmedi. Bir save duruyordu ondaysa kariyerimi buldum ama oyunun başında yani o kadar ilerleme yok oldu.
Oyuncu kariyeri açtığıma pişman oldum kariyer save dosyasını nasıl geri getirebilirim çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Ayrica Ps plus ile dosyaların kaydedildiğini gördüm konuyu araştırırken ancak ps plus mevcut değildi onu da belirteyim geriye dönük çalıştığını sanmıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Oyuncu kariyeri açtığıma pişman oldum kariyer save dosyasını nasıl geri getirebilirim çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Ayrica Ps plus ile dosyaların kaydedildiğini gördüm konuyu araştırırken ancak ps plus mevcut değildi onu da belirteyim geriye dönük çalıştığını sanmıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim