FIFA 19 kaldırır mı ?

Fernando_

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Gençler FIFA 17 oynuyordum 1 ay önce HD 8510 , 6 GB Ram ve i3 3210 ile fakat rendering quality 0'dı 60 FPS oynatıyordu gayet güzel bir şekilde. FIFA 19 gördüğüm kadarıyla aynı sistemi istiyor aynı ayarlarla nasıl performans alırım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

up

Ayibogan01

Asistan
Reaksiyon puanı
202
Gençler FIFA 17 oynuyordum 1 ay önce HD 8510 , 6 GB Ram ve i3 3210 ile fakat rendering quality 0'dı 60 FPS oynatıyordu gayet güzel bir şekilde. FIFA 19 gördüğüm kadarıyla aynı sistemi istiyor aynı ayarlarla nasıl performans alırım ?

up
1. Cozum = Unlost Fps artirtma videosunu izle (%98 oluyor bende acayip ise yaradi) ve yap
2.Cozum = Programlar var fps artirtmak icin Mesela FPS nedir? - Oyunlarda FPS arttırma nasıl yapılır? - ShiftDelete.Net burda anlatilmis
3.Cozum(%100 ise yariyor ama zor)= Grafik kartini guncelle ;D bende bi program var "Driver Booster" bu parali bir program bunu ucretsiz olarak bu videoda anlatiyor 1 dkni almaz (yorumumu begenirseniz sevinirim)

Fernando_

Asistan
Reaksiyon puanı
44
1. Cozum = Unlost Fps artirtma videosunu izle (%98 oluyor bende acayip ise yaradi) ve yap
2.Cozum = Programlar var fps artirtmak icin Mesela FPS nedir? - Oyunlarda FPS arttırma nasıl yapılır? - ShiftDelete.Net burda anlatilmis
3.Cozum(%100 ise yariyor ama zor)= Grafik kartini guncelle ;D bende bi program var "Driver Booster" bu parali bir program bunu ucretsiz olarak bu videoda anlatiyor 1 dkni almaz (yorumumu begenirseniz sevinirim)
Teşekkür ederim kral adamsın dostum :)

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
driver booster bozuyor kendi yüklesin daha iyi

Ayibogan01

Asistan
Reaksiyon puanı
202
driver booster bozuyor kendi yüklesin daha iyi
ayni anda mesaj attik ;D kendi yuklerse para vermesi lazim hem ben bunu yukledim bir sorunum yok yani hic bir problemim olmadi

Grafik driverim güncel fakat bazı şeyleri de güncelliyor diye indireceğim. Daha önce bir sorun yaşatmadı açıkcası
icin rahat olsun benim 80 e yakin guncellenmemis driver vardi guncellendi