FIFA 15'de frikikten attığım goller

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Merhaba arkadaşlar. Fifa 15' de 20-25 metre arası attığım 10 adet güzel frikik videosunu paylaşmak istedim iyi seyirler dilerim inş beğenirsiniz.
[video=youtube;f36mMlsJV7s]https://www.youtube.com/watch?v=f36mMlsJV7s[/video]
Çok iyi olmasada idare eder işte maksat eğlence amaçlı yapılmış olması. :)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Goller Gayet ve Hepsi Sol ayak oyuncular :D ama Beşiktaşımızın orjinalliği gitmiş biraz oyuncular bakımından :D ayrıca videoyu güzel halletmizsiniz upload etmek ne kadar sürdü ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kardeşim şimdi bu kadar emek verip hazırlamışsın ama attığın goller hiç de zor goller değil. Fifa 15' te her gün ultimate team oynarım 4 takımım var ve ortalama bir orta saha ile bu golleri atabiliyorsun zaten. Yapılan tek şey analoğu ileri itip tuşu 2-3 bar ayarlamak, gol zaten geliyor. Bilgisayara karşı oynaığın için baraj üstü her vuruşun gol oluyor ama online oyunda herkes adamını çekiyor kalenin önüne ve bu şekilde gol atman çok zorlaşıyor. Keşke uzaktan frikik golün olsaydı. Ne bileyim Quaresma ile barajın sağından atarsın 90'a gider gol olur (Quaresma'nın curve'ü 90) . Ibrahimovic ile LB+4 Bar güç şut çekersin uzun frikik atarsın. Bunlar ortalama goller.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Goller Gayet ve Hepsi Sol ayak oyuncular :D ama Beşiktaşımızın orjinalliği gitmiş biraz oyuncular bakımından :D ayrıca videoyu güzel halletmizsiniz upload etmek ne kadar sürdü ?
Teşekkür ederim. Ultimate team oynadığım için Beşiktaş'ımızın oyuncuları yerine ingiltere ligindeki daha kaliteli oyuncuları almak zorunda kaldım. Sonuçta division 1 de mücadele ediyoruz ve bu attığım golerin çoğu Division 1 ve 2 de yani :) Videoyu yapmam 5 dk sürdü açıkçası hiç uğraşmadım diyebilirim normalde videoyu daha iyi editleyebilirdim ama maksat eğlence amaçlı :)
video boyutu 150 mb tuttu ve 15 dk da youtube'a yüklendi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim şimdi bu kadar emek verip hazırlamışsın ama attığın goller hiç de zor goller değil. Fifa 15' te her gün ultimate team oynarım 4 takımım var ve ortalama bir orta saha ile bu golleri atabiliyorsun zaten. Yapılan tek şey analoğu ileri itip tuşu 2-3 bar ayarlamak, gol zaten geliyor. Bilgisayara karşı oynaığın için baraj üstü her vuruşun gol oluyor ama online oyunda herkes adamını çekiyor kalenin önüne ve bu şekilde gol atman çok zorlaşıyor. Keşke uzaktan frikik golün olsaydı. Ne bileyim Quaresma ile barajın sağından atarsın 90'a gider gol olur (Quaresma'nın curve'ü 90) . Ibrahimovic ile LB+4 Bar güç şut çekersin uzun frikik atarsın. Bunlar ortalama goller.
Zaten videoyu paylaşma amacımda öyle çok iyi goller aman ben en iyiyim gibi derdim yok sadece eğlence amaçlı. Attığım goller Division 1-2 de Ultimate team maçlarında Online şekilde attım. Ayrıca uzaktanda çok golerim oldu 45 metreden bile golüm var ne yazıkki video kayıtı yapmadım hiçbirisini ama şimdiden başladım uzaktan her frikik oldumu videoya kayıt ediyorum ve 10 adet oldumu paylaşırım görürsünüz ozaman :) Ayrıca bu golü atmak için analogu ileri itip 2-3 bar değilde hiçbirşeye dokunmadan direk yön verip 1.25 bar yapıp gol atıyorum ve %95 giriyor. :) Ayrıca bu attığım frikiklerde sadece 2 günde yani gerisini siz hesap edin.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Teşekkür ederim. Ultimate team oynadığım için Beşiktaş'ımızın oyuncuları yerine ingiltere ligindeki daha kaliteli oyuncuları almak zorunda kaldım. Sonuçta division 1 de mücadele ediyoruz ve bu attığım golerin çoğu Division 1 ve 2 de yani :) Videoyu yapmam 5 dk sürdü açıkçası hiç uğraşmadım diyebilirim normalde videoyu daha iyi editleyebilirdim ama maksat eğlence amaçlı :)
video boyutu 150 mb tuttu ve 15 dk da youtube'a yüklendi.

Sağol kardeşim benimde pes 15 böyle 35-40 metre den gollerim var sana bi şekilde ulaştırsam editler misin ?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Yalnız bende Fifa 15 oynuyorum :D korsan ama fifada gol atmak pesten çok daha kolay olmuş niyese
Sıkıntı olmaz :D Ben aslında Pes'ciydim. Bu sene fifa 15 bukadar güzel çıktı diye hayatımda ilk defa fifaya geçtim. Yani daha fifada yeniyim ama ultimate teamde division 1 deyim :D Daha üstü varmı bilmiyom ama neyse :)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Sıkıntı olmaz :D Ben aslında Pes'ciydim. Bu sene fifa 15 bukadar güzel çıktı diye hayatımda ilk defa fifaya geçtim. Yani daha fifada yeniyim ama ultimate teamde division 1 deyim :D Daha üstü varmı bilmiyom ama neyse :)

:D valla bende fifa 15'i pes 15 e göre beğenmedim lisans hariç tabi orjinal almak zorunda kaldım pesi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:D valla bende fifa 15'i pes 15 e göre beğenmedim lisans hariç tabi orjinal almak zorunda kaldım pesi

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
En son Pes 2010'da Frikikten gol atmıştım :helpsmilie:

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Oyunlarla pek aranız yok heralde ondan dimi :)

Aslında aram çok iyidir ama olmayınca olmuyor. Fazla futbol oyunu oynamıyorum arada canım sıkılınca açarım buda yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılında filandı. :D

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fifa 15 in oyununu sevemedim daha hızlanmış ve paslar yumuşamış, 14 daha iyi geldi yada alışamadım buna, siz ne diyosunuz bu konuda

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Fifa 15 in oyununu sevemedim daha hızlanmış ve paslar yumuşamış, 14 daha iyi geldi yada alışamadım buna, siz ne diyosunuz bu konuda
Ben açıkçası pasları , ortaları vb herşeyi çok beğendim yalnız şutları hiç beğenmedim. Uzaktan pek gol atılmıyor yani kaleciler ya çok iyi yada bizi oyuncularımız şut çekemiyor :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben açıkçası pasları , ortaları vb herşeyi çok beğendim yalnız şutları hiç beğenmedim. Uzaktan pek gol atılmıyor yani kaleciler ya çok iyi yada bizi oyuncularımız şut çekemiyor :)
Pace control tuşuna basılı tutarak vuracaksınız. Longshot yeteneği 85 üzeri oyuncular kullanın. Pogba, Hulk, İbrahimovic, Reus gibi.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
6 Çok iyiymiş yaa.. :D Bu arada Mesut Özil'i transfer mi etsek bizim takıma ne yapsak. :D :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
6 Çok iyiymiş yaa.. :D Bu arada Mesut Özil'i transfer mi etsek bizim takıma ne yapsak. :D :D
Aynen şans eseri olan bir gol :D Bizim takımda Sergenden sonra sol ayaklı olupta bukadar güzel frikik atan oyuncu gelmedi dahada gelmez bence :) Ama mesutu alsak hiçde fena olmazda kendisi gelirmi bilemem.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Goller çok güzel. Bu vuruş şekliyle hiç atış yapmadım. Ben daha çok sert ve falsolu şutlar atıyorum serbest vuruşlarda. :)

Rakip kullanırken de kalecinin boş bıraktığı yere adam koyuyorum ama bazı oyuncular çok güzel vuruyor. Bir şey yapamıyorsun.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Goller çok güzel. Bu vuruş şekliyle hiç atış yapmadım. Ben daha çok sert ve falsolu şutlar atıyorum serbest vuruşlarda. :)

Rakip kullanırken de kalecinin boş bıraktığı yere adam koyuyorum ama bazı oyuncular çok güzel vuruyor. Bir şey yapamıyorsun.
Teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim.