FIFA 14 Online Oyuncular Kulübü (PC)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Does anyone want to play?

flamey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flameyy86 arkadaşlar maç tekliflerine turnuvaya açığım

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
vay Arkadaş,eskiden Hamachiden oynardık,fifa11 den sonra,origin çıktı mertlik bozuldu :D

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir daha fifa alırsam şerefsizim nedir arkadaş bu bukadarda oyuna müdahale olmaz ki bu momentum denen şey neyse ya bir an önce kaldırsınlar yada daha çok oyuncu kaybetmeye devam etsinler maç yapıyoz saçma sapan pozisyon gidiyor gol oluyor penaltı var vermiyor ben topa müdahale ediyom adam penaltı veriyor gidiyorum 5 atıyorum hemen peşine 5 yedirtiyor takımın yemyeşik adamın takımı kıpkırmızı adam geliyorum kendi evimde 5 sallayıp gidiyor pas atamıyorum attığım pas ya rakipte yada taça auta gidiyor seneye ateri oyunu pes'i alır onu oynarım

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
bir daha fifa alırsam şerefsizim nedir arkadaş bu bukadarda oyuna müdahale olmaz ki bu momentum denen şey neyse ya bir an önce kaldırsınlar yada daha çok oyuncu kaybetmeye devam etsinler maç yapıyoz saçma sapan pozisyon gidiyor gol oluyor penaltı var vermiyor ben topa müdahale ediyom adam penaltı veriyor gidiyorum 5 atıyorum hemen peşine 5 yedirtiyor takımın yemyeşik adamın takımı kıpkırmızı adam geliyorum kendi evimde 5 sallayıp gidiyor pas atamıyorum attığım pas ya rakipte yada taça auta gidiyor seneye ateri oyunu pes'i alır onu oynarım

Demek ki zora gelemiyorsunuz. Klavyede oynayınca da böyle oluyor. Ayrıca ayarlanabiliyor bu dedikleriniz. Ultra atack ve possesion kombinasyonlarını seçerseniz adamlarınız hem pres yapar, hem de havadan/yerden ara paslar için boşluğa kaçarlar. Isterseniz de manuel olarak analog Sprint açabilirsiniz.

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Demek ki zora gelemiyorsunuz. Klavyede oynayınca da böyle oluyor. Ayrıca ayarlanabiliyor bu dedikleriniz. Ultra atack ve possesion kombinasyonlarını seçerseniz adamlarınız hem pres yapar, hem de havadan/yerden ara paslar için boşluğa kaçarlar. Isterseniz de manuel olarak analog Sprint açabilirsiniz.

arkadaşım bunun zorlukla alakası yok ben diyorum ki fifa momentum denen olayı kaldırsın herkesin gücü neyse öyle oynasın dahada zevkli olacak ben fifa yı ilk çıktığından beri oynuyorum böyle saçmalık görmedim

anlsons

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar her türlü online ı yapabilirim. origin id: anlsons

nevo33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben oyun ilk çıktığı gün orjinal aldım origin hesabı oluşturdum oynuyordum ne güzel. sonra bizim internet gitti 15-20 gün falan geldiğinde mailim ve ıd'i mi unuttum şifremi hatırlıyorum şuan origine giriş yapamadığım için oyunu oynayamıyorum mail veya id hatırlama var mı ?

nevo33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ohh be şans eseri kullanıcı adım aklıma geldi oyuna girebiliyorum şuan.

Origin kullanıcı adım Nevzat3434'müş isteyen ekleyebilir maç yaparız :D

danisahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim origin ID'im danisahin ekleyin maç yapalım

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
3-4 gol yedikten sonra oyunu yarıda kesip çevrimdışı olacaksanız hiç eklemeyin lütfen..

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Benimle ultimate team versus yapabilecek arkadaş arıyorum.

juvyryqy.jpg

Bu arada belirteyim, Sabri Sarıoğlu takımımda. Şu ana kadar sabriyi geçebilen santrafor, kanat yok yani o derece, ayağınızı denk alın, sabriyi geçebilmek için çok cabalamalısınız :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benimle ultimate team versus yapabilecek arkadaş arıyorum.

juvyryqy.jpg

Bu arada belirteyim, Sabri Sarıoğlu takımımda. Şu ana kadar sabriyi geçebilen santrafor, kanat yok yani o derece, ayağınızı denk alın, sabriyi geçebilmek için çok cabalamalısınız :D

o kırmızı şeritli savunmanla her ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalır rakip.san marino gibi olursun:D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kadronu atar mısın buraya.
pc evde. cuma cumartesi pazar evdeyim(evlilik hazırlıkları falan herşey karışık bu ara). cmrtesi atarım ;)
ama taktik 4-5-1 . fransa ligi . aynı zamanda tüm topçular fransız (cavanni hariç,onun yedeği de menez) puan:80 . kadro fifa13 de ki gibi görkemli olmadı ama iyi top oynuyor. şu an 3.ligdeyim bu arada . sen ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
pc evde. cuma cumartesi pazar evdeyim(evlilik hazırlıkları falan herşey karışık bu ara). cmrtesi atarım ;)
ama taktik 4-5-1 . fransa ligi . aynı zamanda tüm topçular fransız (cavanni hariç,onun yedeği de menez) puan:80 . kadro fifa13 de ki gibi görkemli olmadı ama iyi top oynuyor. şu an 3.ligdeyim bu arada . sen ?

Oyuncular belli bende zaten. Defansa cecares i bir de sağ kanada blaçıkovski ( nasıl yazıldığını bilmiyorum) yi alacağım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hiçkimse bi ultimate team oynamaz arkadaş. Gelin maç ultimate team maçı yapalım, kadrolarımızı da atalım buraya. Benimki şu anda böyle;

utfvy.png