bir daha fifa alırsam şerefsizim nedir arkadaş bu bukadarda oyuna müdahale olmaz ki bu momentum denen şey neyse ya bir an önce kaldırsınlar yada daha çok oyuncu kaybetmeye devam etsinler maç yapıyoz saçma sapan pozisyon gidiyor gol oluyor penaltı var vermiyor ben topa müdahale ediyom adam penaltı veriyor gidiyorum 5 atıyorum hemen peşine 5 yedirtiyor takımın yemyeşik adamın takımı kıpkırmızı adam geliyorum kendi evimde 5 sallayıp gidiyor pas atamıyorum attığım pas ya rakipte yada taça auta gidiyor seneye ateri oyunu pes'i alır onu oynarım
Demek ki zora gelemiyorsunuz. Klavyede oynayınca da böyle oluyor. Ayrıca ayarlanabiliyor bu dedikleriniz. Ultra atack ve possesion kombinasyonlarını seçerseniz adamlarınız hem pres yapar, hem de havadan/yerden ara paslar için boşluğa kaçarlar. Isterseniz de manuel olarak analog Sprint açabilirsiniz.
https://help.ea.com/en/origin şurdan bi dene şansını , elbet bir yolu vardır rahat ol bence.
Benimle ultimate team versus yapabilecek arkadaş arıyorum.
Bu arada belirteyim, Sabri Sarıoğlu takımımda. Şu ana kadar sabriyi geçebilen santrafor, kanat yok yani o derece, ayağınızı denk alın, sabriyi geçebilmek için çok cabalamalısınız
o kırmızı şeritli savunmanla her ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalır rakip.san marino gibi olursun
Dene bi istersen
hafta sonu deneyelim cavanni için özel önlem alman gerekecek sabri mabri dinlemez
pc evde. cuma cumartesi pazar evdeyim(evlilik hazırlıkları falan herşey karışık bu ara). cmrtesi atarımKadronu atar mısın buraya.
pc evde. cuma cumartesi pazar evdeyim(evlilik hazırlıkları falan herşey karışık bu ara). cmrtesi atarım
ama taktik 4-5-1 . fransa ligi . aynı zamanda tüm topçular fransız (cavanni hariç,onun yedeği de menez) puan:80 . kadro fifa13 de ki gibi görkemli olmadı ama iyi top oynuyor. şu an 3.ligdeyim bu arada . sen ?