FIFA 14 Online Oyuncular Kulübü (PC)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Az daha düssün, şöyle 40 lira olsun alalim:p

googlex27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Skypeden konuşarak co-op veya kapışabiliriz :) origin ıd : googlex27

cankut90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese selam,

origin id:cankut

turnuva lig vs ne olursa katılmak isterim

iyi forumlar :)

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler ttnet playstore uzerinden fifa 14 satin aldim originden kodu girdim indirdim kurdum oyunu açarken ilk önce ortada ea sports yazan gri bi ikon çikiyo sonra calismayi durdurdu diyo sp2 uyumluluk modu denendi yonetici olarak çalişritildi origini silip yeniden yuklendi oyunu silip yeniden yuklendi ise yaramadi nolur yardim edin

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
beyler ttnet playstore uzerinden fifa 14 satin aldim originden kodu girdim indirdim kurdum oyunu açarken ilk önce ortada ea sports yazan gri bi ikon çikiyo sonra calismayi durdurdu diyo sp2 uyumluluk modu denendi yonetici olarak çalişritildi origini silip yeniden yuklendi oyunu silip yeniden yuklendi ise yaramadi nolur yardim edin

Bende win7 64 bit var ve sıkıntısız oynuyorum. Sistemin nedir? Pc nin özellikleri nedir?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[MENTION=356444]droidfan[/MENTION]

Origin Help'le iletişime geç bence. (originde help sekmesinde)

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok sağol kardeş deniyecemşimdi [MENTION=74670]mazruf[/MENTION]

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=74670]mazruf[/MENTION] kardeş çok sagol oldu acayip mutluyum suan :ASDADS

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=51495]oslun[/MENTION] fifa 13 ten farkı ne? ona göre alıp almama arasında kararsızım birde acaba diyorum ps3 e mi alsam :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@oslun fifa 13 ten farkı ne? ona göre alıp almama arasında kararsızım birde acaba diyorum ps3 e mi alsam :)

12'den 13'e geçince epey değişiklik vardı ama 13-14 arasında pek değişiklik yok. Benim farkettiklerim,

-Oyun kontrolü daha da zorlaşmış. Pek çok ince detay eklenmiş. Fifa 13'te sürekli gol olan pozisyonlar burada ya farklı bir şekilde auta gidiyor ya da kalecinin üstüne. Yani FIFA 14'ü sevebilmek için belli bir süre oynamak gerek. İlk kez oynayan adam gol atamıyorum diye yakınabilir. (Aslında EA'in genel taktiği bu, her sene daha da zorlaştırıyorlar oyunu :D )
-Grafikler gelişmiş ama öyle ahım şahım bir gelişme değil. İyileştirilmiş diyelim.
-Oyun menüsü çok çok iyi olmuş.

Beğenmediğim yönlerinden biri; keskin dönüş eklenmiş. Düz (hızlı) koşarken bir kademe yön verip içeri doğru orta açayım diyorum, adam hepten sola dönüp topu kaptırıyor. Gamepad'de bu sorun yok tabi ki, sadece klavyede var. Çözümü var mıdır bilmiyorum.

PS3 var ise ona al, daha zevkli olur. :)

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba klübe benide alırmısınız origin ıd : jaanki iyi oyunlar

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
12'den 13'e geçince epey değişiklik vardı ama 13-14 arasında pek değişiklik yok. Benim farkettiklerim,

-Oyun kontrolü daha da zorlaşmış. Pek çok ince detay eklenmiş. Fifa 13'te sürekli gol olan pozisyonlar burada ya farklı bir şekilde auta gidiyor ya da kalecinin üstüne. Yani FIFA 14'ü sevebilmek için belli bir süre oynamak gerek. İlk kez oynayan adam gol atamıyorum diye yakınabilir. (Aslında EA'in genel taktiği bu, her sene daha da zorlaştırıyorlar oyunu :D )
-Grafikler gelişmiş ama öyle ahım şahım bir gelişme değil. İyileştirilmiş diyelim.
-Oyun menüsü çok çok iyi olmuş.

Beğenmediğim yönlerinden biri; keskin dönüş eklenmiş. Düz (hızlı) koşarken bir kademe yön verip içeri doğru orta açayım diyorum, adam hepten sola dönüp topu kaptırıyor. Gamepad'de bu sorun yok tabi ki, sadece klavyede var. Çözümü var mıdır bilmiyorum.

PS3 var ise ona al, daha zevkli olur. :)

anlaşıldı ps3 e alıcaz fifa 14 ü 15 i artık pc ye alırız önemli değişiklikler gelirse :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ps3 varken pc de kolu napayım :) dönem dönem değişiyor işte böyle 12 ps3 te var 13 pc de 14 te ps3 te olsun :)

Her platformda oyun oynamış biri olarak söyleyebilirim ki; hiçbir oyun konsolu pc kadar zevk vermiyor. Hele konsolda Battlefield, COD oynayanlara şaşıyorum.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Var mı maç yapmak isteyen, sezonu açalım :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Her platformda oyun oynamış biri olarak söyleyebilirim ki; hiçbir oyun konsolu pc kadar zevk vermiyor. Hele konsolda Battlefield, COD oynayanlara şaşıyorum.

cod oynamam konsolda fakat şu an için gta 5 ve özellikle ps3 için üretilen oyunlar aşırı zevk veriyor

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim. :)

Sorun neymiş?. Çözümü yazarsan diğer sorun yaşayan üyeler için yardımcı olabilir.
çalıştır a %temp% yazıp butun klasorleri kalıcı olarak silin ardından calıstıra msconfig yazın çıkan pencerede ustten 2. taba gelin ve alltaki gizle kutucugunu işaretleyin ardından sağ alttaki kutucugu isaretleyin(isimlerini unuttum) ardından tamam deyip yeniden baslatın

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=51495]oslun[/MENTION] abi yaz benide
Arawn77
Turnuva filan da yapalım. :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Param avrdı ama gittim indirimdeyken kulaklık aldım :) 15 güne gelirim, para biriktirmem lazım.

hakorman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Origin Id: hakorman ekleyin lütfen.. Bu arada herkese merhaba. Forumda yeniyim :)

ErnKrc16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Origin ID: ErnKrc16 Bi de beyler ben origine ilk olarak 4FUT Gold packs kodunu girdin next dedim ve yukardaki şey yeşil oldu ve orda e mail hesabım çıktı sonra tekrar nexte bastım ve ana sayfaya geri gönderdi daha sonra kodu tekrar girdiğimde bu kod daha önce kullanılmıştır dedi sonra baktım ki maili aktive etmemişim onu aktive ettim ve diğer seriali girdim ve oyun kuruldu ancak bu gold paket yok Bu kodu tekrar girme gibi bi şansım yok mu :D Biraz uzun oldu galiba ama yardımcı olursanız sevinirim ilk mesajım :D