- Konuyu başlatan
edit: fazlasıyla almaya başladım
ne oldu da fikrin değişti
edit: fazlasıyla almaya başladım
beyler ttnet playstore uzerinden fifa 14 satin aldim originden kodu girdim indirdim kurdum oyunu açarken ilk önce ortada ea sports yazan gri bi ikon çikiyo sonra calismayi durdurdu diyo sp2 uyumluluk modu denendi yonetici olarak çalişritildi origini silip yeniden yuklendi oyunu silip yeniden yuklendi ise yaramadi nolur yardim edin
intel core i7 3770 3.4 GHz CPU 8 GB ram win7 64 bit . anakart gigabyte z77x-ud3hBende win7 64 bit var ve sıkıntısız oynuyorum. Sistemin nedir? Pc nin özellikleri nedir?
https://help.ea.com/en/fifa/fifa-2014 peki burada hangi şikayeti seceyim benimki hangisi
@mazruf kardeş çok sagol oldu acayip mutluyum suan :ASDADS
@oslun fifa 13 ten farkı ne? ona göre alıp almama arasında kararsızım birde acaba diyorum ps3 e mi alsam
12'den 13'e geçince epey değişiklik vardı ama 13-14 arasında pek değişiklik yok. Benim farkettiklerim,
-Oyun kontrolü daha da zorlaşmış. Pek çok ince detay eklenmiş. Fifa 13'te sürekli gol olan pozisyonlar burada ya farklı bir şekilde auta gidiyor ya da kalecinin üstüne. Yani FIFA 14'ü sevebilmek için belli bir süre oynamak gerek. İlk kez oynayan adam gol atamıyorum diye yakınabilir. (Aslında EA'in genel taktiği bu, her sene daha da zorlaştırıyorlar oyunu )
-Grafikler gelişmiş ama öyle ahım şahım bir gelişme değil. İyileştirilmiş diyelim.
-Oyun menüsü çok çok iyi olmuş.
Beğenmediğim yönlerinden biri; keskin dönüş eklenmiş. Düz (hızlı) koşarken bir kademe yön verip içeri doğru orta açayım diyorum, adam hepten sola dönüp topu kaptırıyor. Gamepad'de bu sorun yok tabi ki, sadece klavyede var. Çözümü var mıdır bilmiyorum.
PS3 var ise ona al, daha zevkli olur.
anlaşıldı ps3 e alıcaz fifa 14 ü 15 i artık pc ye alırız önemli değişiklikler gelirse
Bence PC ye bir kol al :thumbup:
ps3 varken pc de kolu napayım dönem dönem değişiyor işte böyle 12 ps3 te var 13 pc de 14 te ps3 te olsun
Her platformda oyun oynamış biri olarak söyleyebilirim ki; hiçbir oyun konsolu pc kadar zevk vermiyor. Hele konsolda Battlefield, COD oynayanlara şaşıyorum.
çalıştır a %temp% yazıp butun klasorleri kalıcı olarak silin ardından calıstıra msconfig yazın çıkan pencerede ustten 2. taba gelin ve alltaki gizle kutucugunu işaretleyin ardından sağ alttaki kutucugu isaretleyin(isimlerini unuttum) ardından tamam deyip yeniden baslatınRica ederim.
Sorun neymiş?. Çözümü yazarsan diğer sorun yaşayan üyeler için yardımcı olabilir.