Fifa 13 ü Nasıl Buldunuz?

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
EA Sports'un yeni oyunu hakkındaki düşünceleriniz neler? Ben kendi adıma oyunu çok beğendim.12 için en iyisi demiştik bu oyun kesinlikle daha da iyi.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
evet bu daha bir güzel,oynanış çok değiştirilmiş gibi geldi bana,daha bir gerçekçi olmuş bu oyun,mesela oyuncu almak istiyorsun para veriyorsun onu istemezse oyuncu takas yapıyorsun,transfer haberleri pencere halinde karşına çıkıyor önemliler,en çok ister para ile ile takasla değiştirmek hoşuma gitti,oyuncular daha bir gerçekçi oynuyor,açıkçası ben ilk oyunlarımda garip oldum biraz değişik çünkü oyun oynanışı,kaleciler daha bir iyi

uglylaz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
serisinin en iyi oyunu arkadaşın da bahsettiği gibi menjer modunda transferlerin takas ile de yapılabilmesi ayrı bir heyecan katmış bence

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
inanınki bir su gibi hemen bitiyor maçlar, hakemler yerinde faul çalıyor çok eğlenceli olmuş çok farklı

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Google'a, Fifa 2013 Full download yazarak buldum :P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Zamunda ile buldum. :) Ama daha oyun inmedi çünkü yurttaki internet çok yavaş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sürekli kontra atak yiyorum içine etmişler oyunun
ben barcelona gibi oynarım yarım saat pas yapr topa sahip olur uygun zamanda golü atarım yıllardır böyleyim
bu oyunda kırk yılda bir top kaptırırım her kaptırışımda kaleye koşup gol atıyorlar çıldrcam ya bu adamlar aptalmı neden fifa 12 den daha iyiysini yapamamışlar lanet olsun fifa 13e hiç zevk alamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"Tactical Defending" olduğu için savunma yaparken d'ye basıp adamın üstüne atlama. Savunma oyuncusu ile rakip oyuncu arasındaki mesafeyi koru uygun bi an buldun mu gir topa veya rakip hareketlenince önünü kapat.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hataları var birini söyleyim gereksiz yere penaltı veriyor örnek dün oynadım kendi cezalanımda hiç futbolcum yokken adam kendi arkadaşına carparak düşüyor penaltı veriyor :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Daha mı iyi oldu daha mı kötü anlayamadığım oyun. Oyun daha hızlanmış gibi geldi. Yani 2012 daha Barcelona tarzıydı. Pas yapıp sonuca gitmek daha kolaydı, 2013 daha Real Madrid gibi. Dikine süratli ve çok hızlı oynanıyor. Ama ne olduğunu bilmediğim birşey eksik oyunda. Oynarken bir rahatsızlık var.
Menager kısmı ise beklediğimden kötü. Napoli'ye Neymar gelir mi la? Hem de Real Madrid'le aynı anda oyuncuyu isterken. Bonservis parasını ver, biraz da oyuncuya istediğinin üzerinde ver hangi takım olduğu farketmiyor. Oyuncu gelişimleri diye birşey yok. Daum taktiği gibi bir 11 belirle koy gitsin. Ayrıca süper starların bonservisleri normalden düşük. PES kesinlikle almam fakat Fifa 13 de bana 1 sene oynanırmış gibi gelmedi açıkçası.

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Daha mı iyi oldu daha mı kötü anlayamadığım oyun. Oyun daha hızlanmış gibi geldi. Yani 2012 daha Barcelona tarzıydı. Pas yapıp sonuca gitmek daha kolaydı, 2013 daha Real Madrid gibi. Dikine süratli ve çok hızlı oynanıyor. Ama ne olduğunu bilmediğim birşey eksik oyunda. Oynarken bir rahatsızlık var.
Menager kısmı ise beklediğimden kötü. Napoli'ye Neymar gelir mi la? Hem de Real Madrid'le aynı anda oyuncuyu isterken. Bonservis parasını ver, biraz da oyuncuya istediğinin üzerinde ver hangi takım olduğu farketmiyor. Oyuncu gelişimleri diye birşey yok. Daum taktiği gibi bir 11 belirle koy gitsin. Ayrıca süper starların bonservisleri normalden düşük. PES kesinlikle almam fakat Fifa 13 de bana 1 sene oynanırmış gibi gelmedi açıkçası.

Oyunun hızı konusunda söylediklerine katılıyorum.Açıkçası bu hamle oyunun simülasyon tarzı havasını biraz bozmuş gibi.Ama oyun daha bir zevkli olmuş bence.Bir de ticari bir hamle de olabilir.Ben pes ve fifa 2 sini de oynayan biri olarak pes oynayan birinin bu seneki fifayı hızlı olduğundan dolayı daha bir seveceğini düşünüyorum.Transfer konusunda dengesizlikler kariyer oynarken bana da denk geldi.Ancak bu da oyundaki zevki arttırıp yıldız oyuncuları kendi takımınıza transfer edebilmeniz için özellikle yapılmış gibi.

lChangesl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2010 senesine kadar hep pes derdim ama fifa 2011 2012 2013 gayet başarılı.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
fifa 13 12 ye göre çok daha güzel fakat her oyun gibi illa ki hataları olacaktır,mesela top oyuncu vücuduna çarpıp elinede çarptığında hangi alandaysa ona göre faul yada penaltı gibi kullanıyorsun hiç çarpma sadece demiyorlar