FIFA 12 İlk Gameplay (GamesCom)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şuana kadar ki görüntüleri beğenemedim.Hem amatör ayardan hemde offscreen olmasından hiçbir şey anlayamadım....

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
iki üstteki 9:42'lik video gayet güzel çekişmeli az çok oyundan anlayan elemanlar oynamış diğer videolar gerçekten patates. Grafiklerden vs bende pek birşey anlayamadım doğal olarak ama benim sevindiğim impact engine olayından korkuyodum en ufak müdehalede abartı düşecekler falan diye kaç tane video izledim ayarını mükemmel yapmış ea en ufak saçmalık olmamış, animasyonlar şutlar, paslar vs zaten iyiydi daha da yumuşak olmuş, oyuncu yüzleride fifa11'e göre daha iyi yani ben tatmin oldum zaten demo ve el kamerasıyla çekilmiş videolardan da ancak bu kadar şey anlaşılır oynamadan. official kaliteli bir gameplay videosu bekliyodum açıkçası ona üzüldüm bide demo zaten hazır ne diye 13 eylülü bekletiyosunuz ver internete sömürelim.

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

fifa11'i beğenenlerin tek sözü vardı konsol fifa11'i olduğu gibi pc'ye portlasınlar yeter siterlerse pc'ye fifa12 yapmasınlar diyordu insanlar ama EA fifa12'de pc-konsol ayrımını kaldırdı olayı bitirdi yani benim bu oyunu beğenmeme gibi bir olayım yok kendi adıma o sebepten ben tatmin oldum.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
iki üstteki 9:42'lik video gayet güzel çekişmeli az çok oyundan anlayan elemanlar oynamış diğer videolar gerçekten patates. Grafiklerden vs bende pek birşey anlayamadım doğal olarak ama benim sevindiğim impact engine olayından korkuyodum en ufak müdehalede abartı düşecekler falan diye kaç tane video izledim ayarını mükemmel yapmış ea en ufak saçmalık olmamış, animasyonlar şutlar, paslar vs zaten iyiydi daha da yumuşak olmuş, oyuncu yüzleride fifa11'e göre daha iyi yani ben tatmin oldum zaten demo ve el kamerasıyla çekilmiş videolardan da ancak bu kadar şey anlaşılır oynamadan. official kaliteli bir gameplay videosu bekliyodum açıkçası ona üzüldüm bide demo zaten hazır ne diye 13 eylülü bekletiyosunuz ver internete sömürelim.

fifa11'i beğenenlerin tek sözü vardı konsol fifa11'i olduğu gibi pc'ye portlasınlar yeter siterlerse pc'ye fifa12 yapmasınlar diyordu insanlar ama EA fifa12'de pc-konsol ayrımını kaldırdı olayı bitirdi yani benim bu oyunu beğenmeme gibi bir olayım yok kendi adıma o sebepten ben tatmin oldum.

Bence asrın futbol oyunu geliyor, eğer konsol ve pc internet üzerinden maç yapabilirse işte o zaman bu oyun aşar gözümde =)

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1

benim fifaya lafım yok mükemmel bir oyun zaten oynayabilmek için gittim pc ye takviye yaptım. şu stadyum çizimlerine bi el atsınlar, birde sinematikleri çoğaltsınlar yeter bana....

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
FiFA 12 Gameplay - Milan vs Barcelona difficulty - LEGENDARY

[video=youtube;M9IEmkDD2qw]http://www.youtube.com/watch?v=M9IEmkDD2qw[/video]

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
daha iyi videolari sabırsızlıkla bekliyoruz

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
fifa cok iyi bir hal aldı tebirk ediyorum 10 üzerinde 9.5 oyun ici videosuna :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Koşuş animasyonları dışında fena değil...

---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Menüler çok iyi...

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
FiFA 12 Gameplay - Milan vs Barcelona difficulty - LEGENDARY

[video=youtube;M9IEmkDD2qw]http://www.youtube.com/watch?v=M9IEmkDD2qw[/video]

Aykutyenihan sen cezalı değil miyin ? Af mı çıktı. Bu arada menüleri ilk defa görüyorum süper olmuş.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=38986]souris[/MENTION] yok cezalı değildim kendim ayrılmıştım kadıköy saolsun tekrar geldim, aftan vs haberim yok. menüler hızlı basit güzelde forma seçme ekranını beğenmedim ne diye pes gibi yaparsın minikit daha iyiydi her yerde animasyona gerek yok bence. Oyun fifa11'e göre çok yavaşlamış zorlaşmış yavaş oyun çok sevmem ama nasılsa hız seçeneğide vardır yani eksiksiz bir oyun benim düşüncem zaten her gittiği yerden ödül alıyor boşuna vermiyorlardır heralde. Lafın kısası bu sene yine fifa senesi olacak her türlü.
Bu arada son gönderdiğim 1 saatlik video PC sürümüne aittir konsoldan bir farkı olmadığı ortada, yapay zeka, hakem, spiker vs daha tam bitmemiş videoda öyle söylüyor eleman.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Nasıl akıyor oyun gerçekçiliğin dibine vurmuşlar resmen, sabırsızlıkla bekliyoruz :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu da son olsun artık çıkınca görücez hep beraber.

[video=youtube;pQbWC_WuT6s]http://www.youtube.com/watch?v=pQbWC_WuT6s&feature=player_embedded#![/video]

slymn61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper bir oyun bizleri bekliyor pc oyuncuları orjinal alır artık konsolla birebir çünkü

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ulan EA çıkart artık şu demoyu, bu yaştan sonra şafak saydırdınız adama:)

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyide bu oyunun Xbox versiyonu. Xbox ve ps3'e harika bir oyun hazırlıyorlar zaten, bunu yıllardır görüyoruz. Bizim tek isteğimiz şey pc platformunda ürettikleri oyunuda en az xbox ve ps3 platformlarında ki kadar geliştirsinler.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İyide bu oyunun Xbox versiyonu. Xbox ve ps3'e harika bir oyun hazırlıyorlar zaten, bunu yıllardır görüyoruz. Bizim tek isteğimiz şey pc platformunda ürettikleri oyunuda en az xbox ve ps3 platformlarında ki kadar geliştirsinler.
Merak etme FIFA 12 Xbox, PS3 ve PC ile aynı oyun olacak.. Bu sene FIFA yılı olacak ;)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

gündemi pek takip etmiyorsun galiba. Bir iki sayfa geriye giderse pc versiyonu videolarıda var.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
FIFA12 PC OnScreen Video

[video=youtube;yU8cLwgM_us]http://www.youtube.com/watch?v=yU8cLwgM_us&feature=related[/video]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Buarada 2 yeni resim geldi... Tribünler takımların formalarını giyiyor gibi gördüm.

6095764029_bef01e1251_b.jpg

314775_10150275795816345_122816116344_7997386_2662331_n.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;LCh_99ZBTZU]http://www.youtube.com/watch?v=LCh_99ZBTZU&feature=youtu.be&a[/video]

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fifanın ilk inceleme puanı 100 üzerinden 94.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
buarada kimse farketmedi ama üstteki video oyunun final adayı sürümü yani büyük ihtimalle full sürüm böyle olacak yani en son videoyla diğer demo videolarını karşılaştırırsanız oyuncuların, paslaşmaların, top alıp vermenin, oyun hızının vs nasıl değişik olduğunu farkedeceksiniz, gerçek tvde maç izliyomuş hissini en sonunda yakalamışlar.. Demo sürüm çıksın diye beklentiye girmiştim ama en son videoyu seyredince demo memo hevesim kalmadı full versiyon çıksada oynasak.
buarada 13 Eylül fifa demo çıkacak 14 eylülde pes demo:) konami demoyu erken çıkardığına çok pişman anlaşılan 2. demo çıkartıyor hemde tam bir gün sonra... Rekabet hiç böyle garip olmamıştı.