iki üstteki 9:42'lik video gayet güzel çekişmeli az çok oyundan anlayan elemanlar oynamış diğer videolar gerçekten patates. Grafiklerden vs bende pek birşey anlayamadım doğal olarak ama benim sevindiğim impact engine olayından korkuyodum en ufak müdehalede abartı düşecekler falan diye kaç tane video izledim ayarını mükemmel yapmış ea en ufak saçmalık olmamış, animasyonlar şutlar, paslar vs zaten iyiydi daha da yumuşak olmuş, oyuncu yüzleride fifa11'e göre daha iyi yani ben tatmin oldum zaten demo ve el kamerasıyla çekilmiş videolardan da ancak bu kadar şey anlaşılır oynamadan. official kaliteli bir gameplay videosu bekliyodum açıkçası ona üzüldüm bide demo zaten hazır ne diye 13 eylülü bekletiyosunuz ver internete sömürelim.
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
fifa11'i beğenenlerin tek sözü vardı konsol fifa11'i olduğu gibi pc'ye portlasınlar yeter siterlerse pc'ye fifa12 yapmasınlar diyordu insanlar ama EA fifa12'de pc-konsol ayrımını kaldırdı olayı bitirdi yani benim bu oyunu beğenmeme gibi bir olayım yok kendi adıma o sebepten ben tatmin oldum.
benim fifaya lafım yok mükemmel bir oyun zaten oynayabilmek için gittim pc ye takviye yaptım. şu stadyum çizimlerine bi el atsınlar, birde sinematikleri çoğaltsınlar yeter bana....iki üstteki 9:42'lik video gayet güzel çekişmeli az çok oyundan anlayan elemanlar oynamış diğer videolar gerçekten patates. Grafiklerden vs bende pek birşey anlayamadım doğal olarak ama benim sevindiğim impact engine olayından korkuyodum en ufak müdehalede abartı düşecekler falan diye kaç tane video izledim ayarını mükemmel yapmış ea en ufak saçmalık olmamış, animasyonlar şutlar, paslar vs zaten iyiydi daha da yumuşak olmuş, oyuncu yüzleride fifa11'e göre daha iyi yani ben tatmin oldum zaten demo ve el kamerasıyla çekilmiş videolardan da ancak bu kadar şey anlaşılır oynamadan. official kaliteli bir gameplay videosu bekliyodum açıkçası ona üzüldüm bide demo zaten hazır ne diye 13 eylülü bekletiyosunuz ver internete sömürelim.
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
fifa11'i beğenenlerin tek sözü vardı konsol fifa11'i olduğu gibi pc'ye portlasınlar yeter siterlerse pc'ye fifa12 yapmasınlar diyordu insanlar ama EA fifa12'de pc-konsol ayrımını kaldırdı olayı bitirdi yani benim bu oyunu beğenmeme gibi bir olayım yok kendi adıma o sebepten ben tatmin oldum.
FiFA 12 Gameplay - Milan vs Barcelona difficulty - LEGENDARY
[video=youtube;M9IEmkDD2qw]http://www.youtube.com/watch?v=M9IEmkDD2qw[/video]
Merak etme FIFA 12 Xbox, PS3 ve PC ile aynı oyun olacak.. Bu sene FIFA yılı olacakİyide bu oyunun Xbox versiyonu. Xbox ve ps3'e harika bir oyun hazırlıyorlar zaten, bunu yıllardır görüyoruz. Bizim tek isteğimiz şey pc platformunda ürettikleri oyunuda en az xbox ve ps3 platformlarında ki kadar geliştirsinler.
İyide bu oyunun Xbox versiyonu. Xbox ve ps3'e harika bir oyun hazırlıyorlar zaten, bunu yıllardır görüyoruz. Bizim tek isteğimiz şey pc platformunda ürettikleri oyunuda en az xbox ve ps3 platformlarında ki kadar geliştirsinler.
Fifanın ilk inceleme puanı 100 üzerinden 94.