FIFA 12 Demo Çıktı!

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gamepad ayarları
Öncelikle demoyu yüklemek için fifa 11 i silin.
Joystick takılıyken demoya giremeyenler için:
Belgeler'deki FIFA 11 klasörü içindeki buttonDataSetup dosyasını FIFA 12 klasörüne kopyalayın.
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/a...setup.ini.htaml
----

Demo süre uzatıcı

http://www.mediafire.com/?939b1p9q3c46xi1
Kurulum:
Arşivdeki dosyayı ''FIFA 12 Demo/Game '' klasörüne atınız.
Not : Zorluk default olarak Profesyonel'e ayarlıdır.Yani FIFA'nın normalde direk ayarsız girince Amatöre ayarlı ama bunu yapınca ayarsız girerseniz direk Profesyonel ayarda olacaktır.Oyuna girerken normalde olduğu gibi ayarlardan değiştirebilirsiniz.Ayrıca zaman kısmı ayarlar kısmına görünmez.Saniye işleyişine dikkat edin.İyi oyunlar!
Süre 10 dk'ya uzar.Dilerseniz rna.ini dosyasına girerek en alttaki HALF_LENGTH=10 kısmındaki 10 yazan yeri 15 yaparak 15 dakikaya çekebilirsiniz.
Kesinlikle FIFA 12 Demo'ya yapılan değildir.Geçen seneki yani FIFA 11 Demo'ya yapılmış dosyadır.Yapan arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum.O yüzden isim veremedim.FIFA 11 Demo dosyasıdır.Yapan arkadaşın eline sağlık.Teşekkürlerimizi sunuyorum.İyi oyunlar!

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
az önce birşey gördüm çok hoşuma gitti ama fraps açık değildi kaydedemedim. Mexes rakibin şutu auta çıkarken top çıksın diye topa koşan rakip futbolcuyu kolu ve vücuduyla engelledi barcalı oyuncu da yan hakeme el kol hareketiyle isyan etti görmüyomusun hoca der gibi ama sonra mexes ve alexis el sıkışıp barıştılar:) sonra beraber mutlu mesut el ele tutuşup kırda bayırda koştular:D oyun çok hoşuma gitti öyle böyle değil; uzak kameradan çoğu detay belli olmuyor ama tekrar oynatınca yakım çekimden harika görüntüler çıkıyor...

Herkeste yok ama benim gibi Lag ve Titreme sorunu yaşayanlar varsa...Bende oyun yağ gibi mükemmel oldu...

EASports forumundan alıntıdır sadece Türkçe anlatımı ben yaptım herkese iyi oyunlar...
kardeşim ALLAH (C.C) razı olsun en yüksek detaylarda bile çok hafif titreme ile oynuyom..

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;-kogsqlKmZM]http://www.youtube.com/watch?v=-kogsqlKmZM&feature=player_embedded#![/video]
haa unutmadan ben çekmedim videoyu, ben kim böyle oynamak kim :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tam aynı videoyu koycaktım:) Hjerpseth midir nedir pis oynuyor velet.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ulan millet sular seller gibi iyimi:) biz hareketi geçtik iki pas yapamıyoruz...

Flaxer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yakında milan vs arsenal videosuda koyucam :) Bu sefer tam ekran olucak :thumbup1:

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben bi hareket yapim diyorum ama nerdeeee! rakip alıyo çoğu zaman :D

Flaxer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu makas hareketleri çok işe yarıyo tabi zamanlama lazım :cool:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
herşeyi boşverde fifa12 çok iyi olmuş yine rekorları kırıp geçirecek ödülleri zaten topladı ben bile bu kadarını beklemiyordum. Bugün xbox360ta oynama şansı buldum çok iyi bir oyun gerçekten hem rakibin gerçek insan olunca bambaşka oluyor.

Flaxer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu tactical def. olayı biraz zorlaştırmış oyunu. Ama 2 kişilik oynarken çok işe yarıyo, tek kişilikte herif yaklaşmıyo topu alamıyorum :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
taktikal defans olayı bence çok güzel alıştıkca gerçek futbol zevki alır gibiyim. Ayrıca ayrıca taktik defansı ayarlardan eski haline getirebiliyoruz öyle de denedim ama taktikal kadar sarmadı.:)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
rna.ini dosyasına şu kodu ekleyince yağmurlu havada maç yapabiliyormuşsunuz.

Kod:
WEATHER_TYPE=1

1 yağmurlu
2 karlı
3 normal

2nki0c8.jpg

Karlı
16k5bu9.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sadece görüntüde yağmur ve kar oluyor, dosyalar eksik olduğundan full oyunda bu şekilde olmayacak.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
herhalde kodlarla, yamalarla oyunu full yapacaksınız, full ünün çıkmasına gerek kalmayacak :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
FIFA yı daha önce hiç p4 te denememiştim laptopta oynuyordum.Optimizasyon ile ilgili bir video yoktu benden gelsin o zaman :)

[video=youtube;6gWx9NT1NgU]http://www.youtube.com/watch?v=6gWx9NT1NgU[/video]

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
abi professionalde bile barcelona ile dortmunda gol atamıyorum yahu :D acınacak haldeyim :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tam sürümde spiker ve yorumcu seçimi de varmış:

New Commentary Teams

For the first time ever, two broadcast teams will be featured – Martin Tyler and Alan Smith and Clive Tyldesley and Andy Townsend. Fans can customize audio to their preferred commentators for any matches.

http://www.ea.com/soccer/fifa/pc

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Evet spiker seçimi var, takıma özel tezahurat ekleyebilme var vs vs geçen aylarda açıklanmıştı.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Biraz önce penaltı kurtardığımda olan olayı anlatıyorum:Rakip takım son penaltısını kullandı ben tuttum ben tuttuktan sonra rakip oyuncu gol kaçırdı diye üzüntüden yüzünü tutarak yere yattı benim kalecide sevincinden düz koştu oyuncunun üstüne sonra oyuncuya takıldı yere düştü :D hiç birşey olmamış gibi sevincine devam etti :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Fair Play...

[video=youtube;LwqMcS5Ehp8]http://www.youtube.com/watch?v=LwqMcS5Ehp8&feature=relmfu[/video]

harmfulmode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler oyun açılıyor ve sadece fifa 12 yazısı geliyor sonra kapanıyor. nedeni nedir? :@:@

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Denedik test ettik ben biraz da grafige önem veren bir insanım Fifa bu konuda beni tatmin edemiyor Pes diyorum başka da birşey demiyorum.