FIFA 12 Demo Çıktı!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bRHb8.png

Merakla beklenen serinin son oyununun demo versiyonu nihayet yayınlandı...

FIFA 12 Demo Takımları:
AC Milan
Arsenal
Barcelona
Borussia Dortmund
Marseille
Manchester City

FIFA 12 Demo Stadyumu:
Eithad Stadium – Manchester City

FIFA 12 Demo Maç Süresi:
3 Dakikalık Devre, 6 Dakika Maç

1.545 GB
http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa12_demo_install_eu.zip

Zamunda Torrent
http://www.mediafire.com/?fks0gdu85a6jacd

Linkler Yayılıp Çoğaldıkça Eklenecektir...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hw9F5.png

Az kaldı insin bakalım görüşlerimizi paylaşalım... Zamunda link eklendi...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Burda ki hatlar 7 mb destekliyor indirenzi sonunda. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kurulum sırasında hata alanlar FIFA11'i sistemden komple kaldırsınlar kurulumda fifa11'le çakışıyor meret...

sinan60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyunu yükledim. Fakat açılacak gibi oluyor geri kapanıyor. Sebebini bilen var mı?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yükledin mi [MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION] ?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İntel Core 2 Duo 1.8 Ghz AMD HD 3430 256 mb ekran kartı 3 gb ram yani eski laptopa kurdum full ayarda sorunsuz açtı ama klavye ayarları yapılmıyor. :D :D Bilen varsa yardım. :D

Oyun harika diyecek birşey yok.

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fifa 11 kurulu olduğu için kurulmadı.Fifa 11 kaldırım.oyun kuruldu ve açıldı.Fifa 12 hakikaten güzele benziyor.Ama Süre 3 dk çok kısa.Hemen bityor oyun.Pes 12 de güzel.Pes 12 de şutlar çok güzel olmuş.Bakalım Onların yeni demosu yarın nasıl çıkacak?Fifa 12 klavye ayarları yapan varsa W:Ara Pas, E:Sprint,D:Şut,S:Pas, ve A:Havadan Pas Bu ayarları kullanan ve ayarlayan arkadaş varsa Belgelerimdeki Fifa 12 yi sıkıştırıp paylaşabilirmi?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok uğraştım açmak için ama açtık sonunda fifa11 in belgelerimdeki ayar dosyalarını fifa12 ayar klasörüne attım açıldı:) dediğimi yapmadan fifa grafik ayarlarını yaptığımız ayar exe'si bile hata verip açılmıyor full sürümde düzeltirler başta can sıktı ama çok büyük mesele değil.

Oyuna gelince aşırı zor:) zordan kastım paslaşmalar defans yapmak vs zor. Paslar daha yavaş ve öle kazma oyuncular ayağa pas yapamıyorlar çoğu zaman mesela defans oyuncuları ama teknik adamlar yağ gibi paslaşıyor. Bu sene glen taktik defans zor geldi alışana kadarda öyle gidecek sadece pas tuşuna basıldığında rakip oyuncuyu belli mesafeden takip ediyor arayı açmadan sonra uygun anda müdehaleyi yapıyorsunuz tabi benim gibi paso kayarsanız rakip oyuncu sizin takımı komple teker teker bakkala yollayıp yazıyor:)

Grafikler mükemmel oyuncu yüzleri gerçekçi ve hareketleri mimikleri robot gibi değil yakın çekimlerde vs mükemmel. Alışmak iyice çözmek lazım tabi ama bence şimdiye kadar yapılmış en iyi futbol oyunu zaten aksini beklemiyordum.

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

http://www.mediafire.com/?t9sch19cdzdc66c
bu dosyayı belgelerimdeki fifa12 klasörüne atın ama bunlar benim grafik ve joypad ayarlarım!!! dosyaları attıktan sonra açılmayan fifaconfig dosyasından kendi ayarlarınızı yapın kaydedin... demo süresi gerçekten yetmiyor ama çok yakın demo süre uzatma yamaları çıkar hatta bugün bile çıkabilir merak etmeyin...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Gamepad leri destekliyor mu? Eğer sıkıntı yapmazsa gamepad deneyeceğim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gamepad desteklemez olurmu yahu:) zaten böyle oyunları klavyeyle oynamak sonrada beceremeyip beğenmedim demek kadar saçma birşey yoktur heralde. Penaltılar zor beğenmedim diyenler var size de birşey beğendirmek gerçekten imkansız bir yıl boyunca fifa11 konsolda başka pcde başka dediniz konsol fifa11'de penaltılar birebir aynı böyle tabi oynamadığınız için... Eğer penaltılar zor geliyorsa youtube'a girin penaltı tutorial yazın hiçte zor değil kaleciye fake yapıp köşelere yazıyorum valla..

Cs79f.jpg

fNgnz.jpg

3gdF7.jpg

7SgpS.jpg

oAIXT.jpg

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Güzel görünüyor ama ben pes serisini daha çok seviyorum (:

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
bendede açılmadı gamepad olmadan olmuyor bunun çözümü yok mu arkadaşlar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Demo süre uzatma yaması; yamayı kendim yaptım arkadaşlar deneyip buraya geri dönüş yaparsanız çalışıp çalışmadığına emin olabiliriz...Ayrıca sizde dosyayı açıp düzenleyip tek devre süresi üzerinden maç süresini uzatabilirsiniz; zaten biraz sonra bütün sitelerde göreceğime adım gibi eminim:) Yamayı EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game klasörüne atın tamamdır.
http://www.mediafire.com/?pykz3yqg87vaolr

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
kEjJA.jpg

Üstad bendeki kol budur. 2011'de çalışmadı. Bunda çalışır mı?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fifa 11'i kaldırmadan Fifa 12'yi kurmak için aşağıdaki reg dosyasını indirmeniz yeterli. Ben denedim ve çalıştı.

demofix.rar

Diğer sorunlar için (GAMEPAD SORUNU)

• In case the demo is crashing on the welcome FIFA 12 screen you must unplug your generic controller!FIFA 12 doesn’t support generic controllers!
  • One last time for the PS3 Users in Europe: The demo will be available tomorrow at 18:00 PM BST (London,UK).
  • There is a fix to play the game with generic controllers: Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should **** a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” . After download this Xbox 360 controller files and paste them in your main FIFA 12 Demo folder (Download Here).
  • We have the fix for running FIFA 11 & FIFA 12 Demo at the same time!Download this registry file (Here),run it and you’re done!Now you can install FIFA 12 Demo without uninstalling FIFA 11.
KAYNAK

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Dirt3 oyunundaki joypad problemi bunda da var direkt xbox'tan port oyun olduğu için yani dirt3'te sorunu çözen yama bunda da işe yarayacaktır diye düşünüyorum.

http://forum.shiftdelete.net/tam-cozumler/210716-dirt-3-splitt-screen-sorunu-%100-cozum.html

---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

kEjJA.jpg

Üstad bendeki kol budur. 2011'de çalışmadı. Bunda çalışır mı?

aynı kolla oynuyorum şuanda:) 2011'i de aynı kolla oynadım aylarca :D Az önce ayarlarımı paylaşmıştım.

Coreyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler öncelikle oyun şahane. Tam beklediğim gibi. Oyun hızı Fifa11'e göre biraz daha yavaş. Fast'e çekince tam kıvamında oluyor. Penaltılarda değişiklik bence fena olmamış.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
deneyelim bakalım nasılmış.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
penaltılar değişik falan değil ki fifa11 konsol sürümüyle aynı keşke birkaç defa oynasaydınız:) Görüşlerimi yazmaya devam edeyim;
kaleciler yine sinir bozucu şekilde iyiler:) karşı karşıya pozisyonları ayaklarıyla, parmak uçlarıyla yine bir şekilde kurtarıyorlar bu oyun için iyi birşey ama fifa11'de de ayar oluyordum yine oluyorum:D

Defans oyuncuları kaleciden, direkten dönen vs karambol pozisyolarda stres yapıyorlar topu ileride oynasanız taca atıyorlar.

Hakemler ve kararları mükemmel olmuş; topsuz alanda da fauller olabiliyor ayrıca rakip oyuncu yerde kalırsa topu dışarı atmak zorundasınız tabi biz atmıyoruz:) o zaman hakem oyunu durduruyor sonrada hakem atışıyla oyunu başlatıyor ve topu rakip kaleciye gönderiyoruz.. Bir futbol oyunu için gerçekçilik açısından süper birşey olmuş..

Pozisyona çıkarken top taca çıkarsa oyuncunuz koşup hızlı şekilde topu alıp tacı kullanıyor. Daha önce açıklanmıştı ama gözlerimle görünce mükemmel diye düşündüm bu da gerçekçilik açısından harika olmuş.

oyuncunuzun sırtı dönük, dönerek vs attığı paslar, pres ve baskı altında olması vs herşey paslarınızı etkiliyor tabi yıldız oyuncular ıdaha az etkiliyor kazma oyuncular ise can çekişiyor resmen:D

Oyun 15 gün önceki gamescom fuarındaki demo sürüm yani bazı son transferler yapılmamış ama full versiyonda hepsi yapılmış zaten resimleride yayınlanmıştı.

Yenilikleri gördükçe yazarım ama gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu tarışmasız budur... Pes'i de severim ama çok çok geride kaldı fifa12 görünce artık emin oldum...

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kısmetse akşama demo inceleme yapmak istiyorum.Oyundayım sonuna kadar karıştırmam gerekiyor...