Fifa 11 Kolay Mı Geliyor?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Fifa11 artik kolay gelmeye basladiysa cpu'nun yapay zekasini ve oyun sistemini degistiren şu yamayı deneyin. sahsen denedim gercekten bilgisayarin oyunu gercekci ve bilgisayarı yenmek çok zor.

yama'nın özellikleri;

* bilgisayar ile oynadığınızda cpu atakları daha gerçeğe yakın. duvar pasları şutlar kanat bindirmeleri vs. daha iyi.
* defans boşlukları daha iyi kapatıyor ve topu kazanmak için vücudunu daha çok kullanıyormuş.
* cpu maçı kazanmak için daha arzulu oynarken daha fazla hata yapabiliyormuş fakat maçtan maça değişebiliyormuş.
*kaleci oyun kurabiliyor. yani cpu top kalecideyken fazla baskı yapmaktan kaçınıyor.
* daha fazla boşluk bularak daha iyi şutlar atabiliyoruz.
* cpu'nun kullandığı frikikler çok daha iyi.
* güç ve hız büyük oranda değişmiş. yani stoperler akıllarını ve vücutlarını daha iyi kullanarak zamanında müdaheleler yapabiliyorlar.
* kaleciler topa daha iyi sahip olabiliyorlar.

Kurulum

* İlk olarak EA Sports/FIFA 11/Game içindeki data0.bh ve data0.big ve eğer varsa EA Sports/FIFA 11/Game/dataiçindeki db klasörünün yedeğini alın.
* İndirdiğiniz dosya içerisindeki "data0.bh ve data0.big" dosyalarını EA Sports/FIFA 11/Game dizinine
* "fifa_ng_db.db" ve "fifa_ng_db-meta.xml"dosyalarının bulundugu db klasörünü de EA Sports/FIFA 11/Game/data dizinine atınız, gelen sorulara evet deyin.
*
Oyuna girin. My FIFA 11 / Edit / Edit Squad bölümünde 2-3 kez "Reset All Squads" a tıklayınız.

http://hotfile.com/dl/85299481/cf5334b/FIFA_11_Erevos_Transformed_Gameplay_Database.rar.html

http://www.fileserve.com/file/dwtXrPE

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Orjinal olmasaydı yüklerdim.Şimdi buna alışıp multide kabak gibi ortada kalmak var.Ondan sonra 8-10 tane yemeyelim multide.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
online oyadim pek bisey farketmedi.. sanırım sadece bilgisayara karsi yapılan maclari etkiliyo.