FIFA 10 PC İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Nihayet günümüzün en eski futbol serisinin yeni halkası satışa sunuldu! Biz de vakit kaybetmeden merakla beklenen FIFA 10'u test merkezimizde ağırladık.

Geçtiğimiz ayın 11'inde yayınlanan demosuyla, PC kullanıcılarını hayrete düşüren FIFA 10'un tam sürümü nihayet elimize ulaştı. Konsollarda "yeni nesil" olarak geliştirilen yapım, PC platformu için aynı tas aynı hamam mantığı güdülerek hazırlanıyor. Dolayısıyla konsol FIFA'sı ile bilgisayar FIFA'sı arasında dağlar kadar fark ortaya çıkıyor.

11254489886.jpg

EA'nin konuyla ilgili açıklaması ise bir hayli ilginç; "PC'de de konsollarda geliştirilen FIFA gibi grafik ve oynanabilirlik sağlanabilir ancak böyle bir oyunu çok az bilgisayar kullanıcısının sistemi kaldırır". Kulağa, konsollarda FIFA sattırma stratejisi gibi gelen bu açıklama ne kadar doğru, orası tartışılır. Şimdilik elimizde FIFA 10'un PC versiyonu, yani yeni nesil olarak geliştirilmemiş sürümü yer alıyor.

31254489988.jpg

:: FIFA 10'un PC sürümü hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
fifa2010 ? daha 10.dakikada oyundan çıkıp hemen kaldırdım pc den

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Gerçekten bende de büyük bir hayal kırkılığı yarattı :thumbdown:

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bende beğenmedim pes 2010 çıksın onu oynuyacam...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Görsel olarak hiç birşey yok desem yeri. Sadece oyuncuların sevinçlerini biraz geliştirmişler.Oyuncu değişikleri birazcık gerçekçi. Sevinirken birbirini görmüyormuş gibi çarpan oyuncular artık yok. Uzun ortalar tam bi felaket.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İyice batırmışlar oyunu. Ama yine de Pes oynamam.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Fifa gerçekten hayal kırıklıgı. PES için gün sayıyoruz...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Fifa gerçekten Her yıl fifa oynardım bu yıl batırmışlar çalım atamıyorsun zorlaştırmışlar iyice nerede o fifa 2005 Arsenali alırdım :)

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Her oyun incelemesinde lütfen pesi övmeyin artık biliyorum bu oyun berbat ama şarkıları süper anlamadım ona nasıl laf söylediniz ? Oyun editörleri tarafsız olmalıdır,siz direk pes i övüp duruyorsunuz ki ayrıca pes 10 u oynadım hayatımda o kadar berbat atmosfer görmedim ben tribünler 1 tezahüratı sabahtan akşama kadar söylüyorlar durmadan... bilgisayarda fifa oynamadım ancak xboxımda fifa 10 oynuyorum çok harika...

Lütfen biraz daha tarafsız olalım :)

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Her oyun incelemesinde lütfen pesi övmeyin artık biliyorum bu oyun berbat ama şarkıları süper anlamadım ona nasıl laf söylediniz ? Oyun editörleri tarafsız olmalıdır,siz direk pes i övüp duruyorsunuz ki ayrıca pes 10 u oynadım hayatımda o kadar berbat atmosfer görmedim ben tribünler 1 tezahüratı sabahtan akşama kadar söylüyorlar durmadan... bilgisayarda fifa oynamadım ancak xboxımda fifa 10 oynuyorum çok harika...

Sana katılmamak elde değil...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fifa (PC) çizgi film gibi. Böylesine kötü bir oyun böyle bir sistemi haketmiyor. Pes'ten şaşmam.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42

Aynen katılıyorum.

Zaten incelemeyi yapan arkadaş geçen gün pes 2010 demosunu oynayıp siteye videosunu eklemişti.

Yani kendisi zaten pes tutkunu olduğu gözüküyordu.
İncelemeyi ben yapsam bende pese dandik derdim bu kadar basit. O kişi sevmiyor o yüzden ne yenilik olsa ona göre hepsi boş.

Bu kadar ağır eleştri de olmaz yani ayıp.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Başka bi Fifa 2010 konusuna yaptıgım yorumumu tekrarlıyorum

Bu olay iyice fanatikliğe dönüştü tolgay007 'ninde dediği gibi tarafsız olsak biraz çok iyi olacak nerdeyse Fifa'yı hiç oynayamayanlar bile kötülüyorlar.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adamların aslında eleştirildiği nokta neden XBOX veya PS e bukadar iyi bir oyun yaparken pc kullanıcalarını aptal yerine koymaları amaçları besbelliki konsol sattırmak dikkat edin daha fazla kar etmek demiyorum en doğal hakları kar etmek zaten ama sanırsam bunlar oyunun geliştirme maliyetlerini konsol üreticilerine yıkıyorlar ve karşılığında pc ye çıkardıkları oyunda haliyle bukadar berbat oluyor.

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamamen objektif birisi bile bu oyunu yorumlasa kesinlikle eksi yanı artısından daha çok olacağı gayet açık ve aşikar.
fakat Fifa fanatizmi yapan arakdaşlara bunu anlatmak gerçekten çok zor.
Ne pes fanatiğiyim ne fifa ama görünen köy kılavuz istemez.
Fifa PC'de grafik olarak üstündü fakat son kalesinide Pes'e teslim etmiş gibi gözüküyor.
EA markasına gerçekten yakışmıyor.

Tгoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC platformunda çok kötü FIFA.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Benim demoda karşılaştığım hata oyunun 2. yarısında çapraza pas verememe vede gol atamam idi (tuşlar basmıyor) Ful sürümde bu bazen ilk yarıda bazen 2. yarıda oluyo olması gerçekten oyunu rezil etmişler, EA Sports yapımcılarını tebrik etmek lazım

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tгoy;932593 dedi ki:
PC platformunda çok kötü FIFA.

Haklısın grafiğinden oynanabilirliğine kadar herşey berbat pc de bişey demiyorum onada,her seferinde bak bunda pes daha iyi demeninde bi anlamı yok bence,fifa 10 inceleniyor sonuçta fifa 10 ve pes 2010 karşılaştırması değil yani :sleep::)

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
pesin demosu bile 10 basar bu oyuna iğrenç ötesi bir oyun olmuş.

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pc de pes daha üstün.Ancak konsol da nasıl olur bilemem.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
şimdiye kadar oynadığım en iyi fifa versiyonu olmuş..

Fifa 2010 bir çok yönden benden geçer not aldı.Ben bir pes fanatiği ve hastası olarak fifa 2010 dan çok memnun kaldım..

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir FİFA fanatiği olmama rağmen bu yıl PC platformunda benim oyumda PES 2010'a. Konsol açısından FİFA'yı eleştirmiyorum aksine çok iyi bulduğumu söylemeliyim. Fakat PC de simulasyon oynamak isteyen ve gerçekçilik arayanlara PES diyorum :thumbup1:

ubarmen20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zorluk pas yapamama bunlar iyi olan yenilikler dünya klasında oynuyorsanız gayet normal bu durumla karşı karşıya kalmanız makalede de belirtildiği gibi PC ' kullanıcılarına hakaret niteliğinde olmuş. KEŞKE YENİ NESİL HAZIRLANSAYDIDA AZ PC OYNASAYDI GALİBA BEN HARİÇ HERKES SİLECEK BİLGİSAYARINDAN.

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Salt Okunur :D biz hem okuyoruz seni hem yorumluyoruz.

Arkadaşlar herkesin kendi zevki. Bana da PES oyuncak gibi geliyor...
Burada sadece oyun incelenmiş ve paylaşılmış.
Yok ille de ben PES oynayacağım demenin mantığı ne ki ??