FIFA 10 PS3 İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Futbol oyunu tutkunu PlayStation 3 sahiplerine müjde! FIFA 10, Sony'nin yeni nesil konsolunda harikalar yaratıyor! Bu güzide yapımı test merkezimizde ağırladık ve enine boyuna inceledik.

Daha önce PC sürümünü incelediğimiz FIFA 10'un bu kez PlayStation 3 versiyonunu mercek altına aldık. Futbol oyunu fanatiklerinin, bilgisayarda umduğunu bir türlü bulamadığı FIFA isminden konsollarda da köşe bucak kaçmasına gerek yok. Zira yeni yapım, PC'dekinden çok daha gelişmiş ve çok daha başarılı!..

11259237305.jpg

PC sürümüyle benzer bir menü tasarımına sahip olan PS3'deki FIFA 10'da ilk dikkat çeken, arka planlarda yer alan görseller. Üzerlerinde bulunan futbolcu modellemeleri siz menülerde gezindikçe değişiyor. Ayrıca yanıp sönen "New" ibareleri de bir başka dikkat çekici özellik. Geçmiş FIFA'larda da yer alan bu uyarı, yenilenen başlıkları işaret ediyor.

21259237321.jpg

:: FIFA 10'un PlayStation 3 versiyonu için düşüncelerinizi bizimle paylaşın.
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
gol atmak zor ama kaleciyle karşı karşıya kaldığında hafif bir aşırmtma denediğinde %80 gol oluyor..
birde topun ağlara geldiğindeki sesi güzel :)
ara geçişlerdeki bekleme süresinin az oluşu ve o sırada şut denemeleri yaptığımız bölüm çok iyi olmuş..

birde değinmemişsiniz ama yön vermeler(özellikle paslarda) ps3 koluyla gerçekten zor oluyor.. yön tuşları istenilen kadar kullanışlı gelmiyor..
sırf bu yüzden elimdeki usb logitech kolu kullanıyorum :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Roller değişti.

Konsolda FIFA

PC'de PES :)

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
here sene bildiğimiz bir şey bu
PC ile PS'ye sürülen fifa arasında dağlar kadar fark var.
Sanki bunu PC'ye uyarlamak çok zor.
FİFA'nın yapımcıları kendi bindikleri dalı bile bile kesiyorlar.

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten başarılı bir oyun,konsolda fifa rahat geçer pes i

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben Fifa10'u PC'de oynamadım ama konsolda(PS3) PES'i de Fifa'yı da oynadım. İki oyunun da kendine göre artıları var.

Ama bir başkasıyla oynarken PES'te daha çok zevk aldım. Fifa'da tek başıma oynadığım zaman hiç sıkılmadım. İkisi de güzel. :)

Arthassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne demek PES'le yarışabilecek düzeyde? Fifa her türlü döver konsolda. İncelemede tarafsız olma havası war ama incelemeyi yapanın pes fanı olduğu belli

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
abi konsolda daima fifayı tercih ederim ama pc de tek tercihim PES .....