Fiat Palio mu yoksa Bravo mu ?

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba 10,000 tl civari bi araç almayı duşunuyorum kalabalık bir alie değiliz eşim ben ve 2 yasındakı tosunum var hb tarzı arabaları sevdiğim için 2 araç arasında kararsız kaldım malum pek araçtan anlamadığım için de fikir danışmak istiyorum palio mu iyidir yoksa bravo mu ?
merak ettiğim yerleri ise ;

1. Hangisinin parçaları daha ucuzdur ?
2. İlk arabam olacak ve söförlüğüm o kadar iyi değil şehir içinde hangisi rahat kullanım sağlar ?
3. yakıt olarak hangisi daha avantajlı ?
4. uzun mesafelere gidecek değilim genelde evden işe işten eve senedir bir belki memlekete beni hangisi fazla uğraştırmaz masraf çıkarmaz ?
5. Modifiye pek meraklı değilim ama bravo daha iyi gözüküyor gibi geldi bana palio nun modifiye parçaları pahalımıdır ?
6. Hangi aracın vergileri daha ucuzdur ?
7. Palio lar her sene muayene ye giriyor demişti bir arkadaşım bana 2 kapılı araçlarda varmı böyle birsey ?
8. 3 kişilik aileyiz ben eşim ve oğlum demiştim 2 kapılı araç çok sorun teskil edermi sizce ?

tecrubeli ve araç pıyasasından anlayan arkadaşların yorum ve bilgilerini bekliyorum tesekkurler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve ayrıca
Satmak istediğim zaman 4 kapılı palio rahat satılıyor onu biliyorum pekı 2 kapılı palio nun satışı nasıl kısa zamanda çıkarmı elimden ? ayni sekilde bravo yuda rahat satabilirmiyim ?