Timuçin Çolakel
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Allah razı olsun
Kafirun suresini oku arkadaşım, senin dinin sana benim dinim bana.
Hayırlı geceler ben bu konuyu bunları tartışmak için açmadım.
Bunları habertürkte tartış.
Allah razı olsun katılımın için.
O bahsettiğin ayet Mekki bir ayettir ve İslam henüz fazla yayılmadan önce neşrolunmuştur. İslam yayıldıkça Medine'de gelen ayetleri de sen oku emi ? "Kafirleri gördüğünüz yerde öldürün, cizye verene kadar savaşın vs"
Allah razı olsun katılımın için
Fethullaha tapanlarda hep aynı özelliği görüyorum. En ufak bir itirazda hemen pasifize oluyorlar aynen şu an senin yaptığın gibi.
Zaten kimler fethullahçı oluyor sana söyleyeyim..Birinci gurup çıkar amaçlı olarak cemaate giriyor. İş, çevre veya mevkii edinmek için. İkinci gurup ise zeki, kafası çalışan ama kişilik olarak zayıf, içe kapanık, ve dini duyguları hassas 12-15 yaş gurubu fakir genç fidanların beyin zehirlenmesi yapılarak ve narkotik etkiye sahip kaset izletilerek uyuşturulması sonucu devşiriliyor.
Sonra bu çocuklara eğitim, kalacak yer vs veriliyor ve bu çocuklar iyice cemaata bağlanıp vefa duygusuyla cemaate hizmet etmeye başlıyor. Kimisi senin gibi internette yıkayacak beyin arıyor kimisi idse emekli generallerin sesini kaydedip youtube'a atıyor...
Evet doğru çoğu ODTÜ'lü Boğaziçili vs. Çünkü zeki çocuklar buna eminim. Ama kişilikleri zayıf. Kişilikleri zayıf olmasa müftülük sınavını geçecek din bilgisi bile olmayan, hakkında şizofren raporu olan kürt saiti lider belleyen, ABD ile içli dışı olan, İsrail'i eleştirmeye çekinen, Irak'da Müslümanlar bombalanırken ağzını açamayan ve hala ABD'deki malikanesinde yaşamaya devam eden birini neden taparcasına takip etsinler?
O bahsettiğin ayet Mekki bir ayettir ve İslam henüz fazla yayılmadan önce neşrolunmuştur. İslam yayıldıkça Medine'de gelen ayetleri de sen oku emi ? "Kafirleri gördüğünüz yerde öldürün, cizye verene kadar savaşın vs"
yapilan dinler arasi diyaloga yonelik bir tepki var bana oyle geldi?
yapilan dinler arasi diyaloga yonelik bir tepki var bana oyle geldi?