Ferrari'ler Yola Çıktı!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
7 yıl aradan sonra Need for Speed: Shift'e Ferrari'ler geldi! Yayınlanan DLC ile oyuna dahil olan 10 Ferrari modeli, download'a açıldı.

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz, Need for Speed: Shift için Ferrari eklentisi, nihayet yollara düştü. Ferrari Racing Series adlı içerik paketi, 10$ ya da 800 Microsoft puanı karşılığında Xbox Live'dan indirime sunuldu. 7 yıl sonra ilk kez Need for Speed ile buluşan Ferrari markası, şu 10 otomobil ile Shift'te yer alıyor:

• [ ]1996 Ferrari F50 GT
    [ ]2005 Ferrari F430 Spider
    [ ]2005 Ferrari FXX
    [ ]2005 Ferrari Superamerica
    [ ]2006 Ferrari 599 GTB Fiorano
    [ ]2006 Ferrari F430 Challenge (Online/Hızlı Yarış için)
    [ ]2006 Ferrari F430 GTC (Online/Hızlı Yarış için)
    [ ]2007 Ferrari 430 Scuderia
    [ ]2008 Ferrari California
    [ ]2008 Ferrari 16M Scuderia Spider
Yeni Trailer Yayında
Ferrari Racing Series'in yayınlanmasıyla beraber yeni trailer'ı da kullanıcılara sunuldu. İşte Need for Speed: Shift'in yollarındaki Ferrari'ler:​

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/10880/t_needfss_ferrariracingp_dlc.flv[/SDNTV]
:: Need for Speed'de başka hangi markaları görmek istiyorsunuz?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Need for Speed: Shift i oynarak zevk alan varmı merak ediyorum doğrusu...
Bu oyun bilgisayarımda 3 saat kalabildi buz pistinde araba kullanmayla eşdeğer bir oyun zira kullandığım araçla pistten çok pist kenarındaki çimlerde gezebildim :D

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Need for Speed: Shift i oynarak zevk alan varmı merak ediyorum doğrusu...
Bu oyun bilgisayarımda 3 saat kalabildi buz pistinde araba kullanmayla eşdeğer bir oyun zira kullandığım araçla pistten çok pist kenarındaki çimlerde gezebildim :D

o senin beceriksizliğin gayet güzel oynanıyo yanlışlıkla drift'te yarışmış olmayasın gerçi ondada çim yok :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
o senin beceriksizliğin gayet güzel oynanıyo yanlışlıkla drift'te yarışmış oolmayasın gerçi ondada iiçm yok :D

Becerememem çok normal bu oyun için direksiyon gibi zımbırtılar tavsiye ediyorlar simulatör oyunu olduğu için..
Undercover gibi olmasını bekliyordum ama simulatör tarzı oyun yapmışlar nfs simulatör olayına kafayı iyice taktı ama kendi kaybetti:biggrin: yılbaşında 4.50 dolara oyunlarını satıyordu yazık garibanlara...
Yeni nfs yi burnout paradise oyunun firması ile çalışacakların duydum iyi bir oyun çıkacağına eminim

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Evet bence de simülasyon işini fazla abarttılar.
Millet arcade'den şikayet edip her sene biraz daha, biraz daha gerçekçi olsun diye diretince, işte böyle biçimsiz bir şey çıktı ortaya.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Pc için olmaması çok kötü illa xbox'mu almamız lazım.

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
ferrari eklenmesi ilerde çıkaracakları oyunlar için iyi oldu.
carbon ve most wanted hayranı olarak shift e yarım yarış dayanabildim :D üstelik yarış sırasında ana menüye çıkma da yok alt+f4 le çıkıp hemen denetim masası > program ekle/kaldır :D

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
pist yarışları için çok güzel bir oyun olmuş
sadece optimizasyon sorunları var yani iyi bir ekran kartı gerektiriyor.
oyun gerçekçi olduğu için diğer nfs oyunlarına göre oynaması zor
bu da en zevkli yönü zaten

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
ferrari eklenmesi ilerde çıkaracakları oyunlar için iyi oldu.
Carbon ve most wanted hayranı olarak shift e yarım yarış dayanabildim :d üstelik yarış sırasında ana menüye çıkma da yok alt+f4 le çıkıp hemen denetim masası > program ekle/kaldır :d
:biggrin: