Fernandes ve Gökhan Süzen yumruk yumruğa kavga etti

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
antrenmanda_buyuk_kavga_1358859425.jpg

Beşiktaş antrenmanında kavga çıktı...

Beşiktaş'ın sabah yapılan antrenmanında Manuel Fernandes ve yeni transfer Gökhan Süzen arasında kavga çıktı. İkili mücadele esnasında Fernandes'e sert giren Gökhan Süzen'le Portekizli oyuncu yumruk yumruğa kavgaya tutuştu.

Kavga ilk etapta Beşiktaşlı diğer futbolcuların araya girmesiyle sonlansa da iki oyuncu antrenman bitiminde bir kez daha karşı karşıya geldi.
Beşiktaş'ın sabah yapılan antrenmanında Manuel Fernandes ve yeni transfer Gökhan Süzen arasında kavga çıktı.

HABER1903'ün görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre; "Antrenman sırasında Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Süzen, Manuel Fernandes'e 2-3 kere sert bir şekilde girdikten sonra Fernandes tarafından uyarılır. Ancak Fernandes'in uyarmalarını dikkate almayan Süzen bir kez daha sert hareket yapar ve Fernandes'in sinirlenip bağırmasına sus işareti yapar. Gökhan Süzen'in sus işaretine çok sinirlenen Fernandes, Gökhan Süzen'e kafa atar. Fernandes'in Süzen'e kafa atmasının ardından Gökhan'da buna yumruk ile karşılık verir. Araya giren futbolcuların ayırması ile Fernandes antrenmanı terkedip, gider."

Haber1903

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sallama haberdir diye düşünüyorum ve umut ediyorum ! daha dün katılan adamın kavga etmeye hakkı yok herkes haddini bilecek.önce takıma birşeyler ver.sonra baş kaldırma hakkın olsun !

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre Beşiktaş'ta bugün yapılan antrenmanında yeni transfer Gökhan Süzen ve Manuel Fernandes yumruk yumruğa kavga etti.

Sporx

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayret, medya ortalığı ayağa kaldırmadı.

Ntvspor'un meşhur kırmızı bantlı haberi yoktu ortalıkta.

Neden acaba?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Fernandes, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu dile getiren Fernandes; ''Evet aramızda tatsız bazı şeyler yaşandı, olmaması gerekirdi. Hata, bendeydi 10 yaşındaki çocuk gibi davrandım, sinirlerime hakim olamadım. Ama daha sonra tokalaştık birbirimizden özür diledik. Olay tatlıya bağlandı. Ben profesyonelim ve futbol dünyasında belirli bir yerdeyim, bulunduğum yerde bu tip davranışlar olmamalı.'' dedi

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Cimbomlular nöbette. Veli penaltı kazanır, Burak Burak derler. Fernandes kavga eder Melo Melo derler.

Sırada ne var beklediğiniz? Samet Aybaba'dan basına küfür, hakaret, el hareketi mi?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Samet Aybaba Fernandes ve Gökhan Süzen olayında ortaya atılan iddialara ilişkin Kartalbakisi.com'a yaptığı özel açıklamada, şu ifadelere yer verdi.

"Yazılanları okuyorum. Fakat basın mensubu arkadaşların yazdığı gibi bir yumruklaşma veya kafa atma gibi bir durum olmadı. Pozisyon gereği yaşanan bir olay bu, her idmanda yaşanabilir, daha önce bizde ve diğer takımlarda defalarca yaşanmış bir durum abartılması çok gereksiz ve anlamsız" dedi.

NE KAFASI? NEYİN KAFASI BU!

Samet Aybaba ayrıca iddia edildiği gibi yumruklaşma ya da kafa atmak gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığının altını çizerek iki futbolcunun soyunma odasında el sıkışıp barıştıklarını söyledi.

FERNANDES ÖZÜR DİLEDİ

Fernandes'in kendisine yapılan bir müdahaleye biraz fazla tepki gösterdiğini söyleyen Samet Aybaba, daha sonra bu tepkiden ötürü Portekizli oyuncunun Gökhan'dan özür dilediğini, Gökhan'ın da Fernandes'e sarılarak yaptığı hareketten dolayı gönlünü aldığını belirtti.

Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Renkli Basının yalan haberleri inanmayın Derbi öncesi moral bozmaya çalışıyorlar !!