• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ferhunde'ye Dayak Rekor Kırdı...

Be5tE

Dekan
Katılım
22 Nisan 2008
Mesajlar
7,346
Tepki puanı
5
Puanları
0
Ferhunde'ye dayak rekor kırdı

Ferhunde'ye dayak rekor kırdı "Yaprak Dökümü" bu yıl yayınlanan tüm diziler içinde en çok izlenen dizi oldu.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

"Yaprak Dökümü"nün önceki gün yayınlanan bölümü, bu yıl yayınlanan tüm diziler içinde en çok izlenen dizi oldu. Daha önce sevişme sahneleriyle video paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kıran Ferhunde karakterinin bu bölümde kayınvalidesinden yediği dayak, reytingleri altüst etti.
Başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Caner Kurtaran ve Deniz Çakır'ın oynadıkları, Kanal D'de ekrana gelen "Yaprak Dökümü" dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümü, reyting rekorlarını altüst etti. Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan ve artık bir ekran klasiği haline gelen dizinin bu bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 61.2, Tüm Kişiler’de de yüzde 52.5 izlenme payına ulaştı ve 2008 yılı içinde yayınlanan tüm diziler arasında en çok izlenen dizi oldu. Haftaya sezon finali yapacak olan dizinin önceki gün yayınlanan bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 18.4, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 22.8 reyting ile günün birincisi oldu. “Yaprak Dökümü” bu sonuçlarla kendi rekorunu da kırdı. Dizinin, Tüm Kişiler’de daha önceki rekoru yüzde 48.4, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 52.2 izlenme payı idi.
Ferhunde’nin en büyük hatası gece yarısı kapısının önüne gelen patronunun arabasına binmesi oldu. Oğlunu aldatan gelinini suçüstü yakalayan Hayriye Hanım, onu saçından tutup dövmeye başladı. Bu sahneler, dizinin reytingini bir anda zirveye taşıdı.

Kaynak
5.gif
 
iii yaptı iiki dövdü
ama ferhunde kadar da alımlı şık bi kadın görmedm ben yaaa
 
Başarılı bir yapım, oyuncularıda rollerinin hakkını veriyor.
 
Ferhunde, olurda ileri bölümlerde olası bi' gemileri yakma aksiyonuna girişirsen, kapım sana ardına kadar açık.
 
baksında evli barklı bi kadın olarak bakmasın :D Allah düşmanımın başına vermesin ya filmi izlerken öfke doluyor insan.
 
Millet görüp içi rahatlasın diye bakmıştır. Az kötü şey yapmadı haa! :D
 
ehueh hadi ÖylE olsn duydunmu kıs bundan sonra evLi erkeklere bakmıyosn ona göre bak hımm (:
 
Üst